Zwijmelen

Zwijmelen op Zaterdag ~ Steen in je buik

Marja‘s

 

Zwijmelen op Zaterdag

~ 209

Gestart op 17 november 2012
Dat je op de meest onverwachte plaatsen en momenten zomaar opeens een ingeving kunt krijgen en je dan acuut weet welke bijdrage je wilt gaan plaatsen werd mij gisteren weer eens bewezen. Las ik bij de Grote Groene Gentle Giant in de 3e regel over een steen in de buik wist ik gelijk wat hij bedoelde en ook gelijk wat hij voelde want het gevoel dat hij beschreef herken ik volledig. Terwijl ik verder las wist ik gelijk op welk lied mijn keuze voor vandaag zou vallen, ik wist ook gelijk welke versie ik zou nemen, ondanks dat er een groot aantal versies van aanwezig is.

Kortom, ogen dicht, achterover leunen, luisterend genieten… en in je ♥ voelen hoe dat gevoel in jou je vertelt hoe rijk je eigenlijk bent!

18 gedachten over “Zwijmelen op Zaterdag ~ Steen in je buik

 1. Ik had verwacht iets van Cohen voorgeschoteld te krijgen maar deze vind ik ook mooi. Een onverwachte keuze; meestal zijn dat de beste!
  Lieve groet.

  1. Dat had ook heel goed gekund maar nee, deze stond al klaar toen ik dat nieuws ontving en ik had geen zin mijn blogpost aan te passen want ik was geen fan van hem.

   Dat is waar, de meest onverwachte dingen zijn vaak het leukst.

   knuffel x♥

  1. Dat snap ik want dat was ik ook nooit….. tot hij dus die dvd’s uitbracht met muziek uit ‘American Songbook’ … deze stijl van hem vind ik dus geweldig maar dat andere hoef ik ook niet hoor

   xxx

  1. Nou inderdaad……. ik kan me nog zo goed herinneren dat ik hem vroeger helemaal niks vond…. zijn muziekstijl dan bedoel ik natuurlijk….
   maar deze dvd’s van hem met alleen maar dit soort muziek, allemaal uit “american songbook” zijn echt geweldig…. al snap ik wel dat je ervan moet houden natuurlijk ;-)

  1. haha dat was precies mijn 1e gedachte toen ik er voor het eerst iets van zag op tv…… ‘crooners’ hè?

   Ehhh geeen ideeeee, kheb zijn nr niet dus kan m niet appen of bellen om t te vragen *grijns*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge