Zwijmelen op Zaterdag 49

Zwijmel mee met meer zwijmelaars bij MARJA

In tegenstelling tot Joop hou ik niet van de talentenjachten zoals x-factor, the voice en noem ze maar op. Om van de talentenjachten op dansgebied en schaatsgebied en zwemgebied nog maar te zwijgen. De enige talentenjacht die ik wel leuk vind is het Duitse ‘DSDS’ (Deutschland sucht den Superstar), althans tot aan de battles dan, het gaat mij alleen maar om de audities. Als Joop thuis is kijkt hij er wel naar en ‘kijk’ ik dus mee terwijl ik andere dingen doe. Meestal een zucht van verlichting slakend als het programma dan afgelopen is.

Dit seizoen is dat anders, want tja hee… er zit een ‘ex-jeansje’ in The Voice dit seizoen. Sarah van der Meer, die gisterenavond zeer succesvol de 1e battle won en daarmee haar opponent versloeg op een (voor mij dan) kippenvel-wijze.

In JEANS-21 “Grown Up” bracht ze een lied in een ‘jeans-versie’ van Anouk. Helaas kreeg ze gaandeweg dat seizoen schildklierkanker en werd ze heel erg ziek. Inmiddels gaat het stukken beter met haar en dat ze nog steeds geweldig zingen kan heeft ze in The Voice al bewezen….nu is het nog afwachten hoe het haar gaandeweg dit seizoen van The Voice zal vergaan. Ik duim uiteraard voor haar op meer zege. Van mij mag ze winnen, al dan niet beïnvloed door mijn bevooroordeeld zijn ;-)

Vanavond zal ik weer voor JEANS zitten, dit keer seizoen 23 alweer. De nieuwe / oude cast doet het prima maar evengoed zal ik vanavond toch Sarah missen zoals vele ‘ex-jeansjes’ die ik in de loop der jaren heb zien gaan en komen en waarvan ik sommigen nog steeds enorm kan waarderen als ik ze elders weer tegenkom en mag beluisteren.

Tags: ,

20 Responses to “Zwijmelen op Zaterdag 49”

 1. greetjedewit 19 oktober 2013 at 12:19 #

  Ik kijk ook nooit naar talentenjachten e.d. Ik heb geen televisie. Ik kijk wel Uitzending gemist op de computer, maar ben al druk genoeg met het kijken naar de interessante programma’s van publieke zender.
  Dit liedje is niet mijn keus, want te druk, maar ze zingt wel goed.d

 2. Melody 19 oktober 2013 at 13:11 #

  Ik zou de tv zeker niet willen missen…..

  Dat geeft niet hoor, smaak verschilt en dat mag gelukkig

  Fijn. Weekend

 3. V☺nnieb 19 oktober 2013 at 13:44 #

  Ik kijk wel naar talentenjachten. Tv om niet bij na te denken ;-)
  Gister ook gekeken en ook gezien dat Sarah door was.
  Ze heeft alleen zo’n ‘raar’ hoofd, vind ik. Maar goed daar kan ze zelf niets aan doen.

  Fijn weekend
  Liefsssssssssssssssssss -X-

  • ♫ Mel☺dy ♫ 19 oktober 2013 at 15:02 #

   nou daar heb je een punt inderdaad, maar als ik iets wil doen om niet na te hoeven denken doe ik iets anders dan tv kijken ;-)
   Dank je wel wijffie, liefsss terug, fijn weekend jullie ook!
   -x-♥

 4. rietepietz 19 oktober 2013 at 14:37 #

  Nou je maakt het jezelf niét makkelijk met een nummer van Anoek maar doet het prima! En waarschijnlijk is ze ook een aardiger mens dan Anoek maar dát heeft dan weer niet te maken met het vakvrouwschap;-)
  Veel plezier vandaag bij Jeans!

 5. ♫ Mel☺dy ♫ 19 oktober 2013 at 15:05 #

  Nee inderdaad niet…. maar ze doet het toch maar even en dan ook nog op een wijze die (mij in ieder geval) erg goed bevalt. Of ze aardiger is dan Anouk weet ik niet…. ik ken Anouk niet en zo door & door ken ik Sarah ook niet. ;-)
  Vakvrouwschap is een mooi woord, dat hebben ze beiden (in mijn ogen) dan weer wel.

  dank je wel, gaat zeker lukken, ben er ook helemaal aan toe, t lijntje staat op knappen ;-(

 6. gewoonzoalsikben 19 oktober 2013 at 17:15 #

  Dit keer moet ik eerlijk zeggen het in niet mijn muziek sorry.Gister heb ik alleen de eerste battle gezien wow wat geweldig .Maar daarna andere dingen gaan doen .Ik hoop dat deze dame ver komt en het goed met haar zal komen .En jullie natuurlijk veel plezier vanavond
  Liefs Elisabeth

  • ♫ Mel☺dy ♫ 20 oktober 2013 at 00:36 #

   Daarvoor hoef je je niet te verontschuldigen, is smaakbepaald…en die mag verschillenhoor.

   Wij hebben veel plezier gehad hoor, dank je wel.

   Liefs terug

 7. gusta van strijen 19 oktober 2013 at 19:22 #

  lekker nummer, herinneringen voor jou

  • ♫ Mel☺dy ♫ 20 oktober 2013 at 00:37 #

   absoluut….. ja dat ook, hele mooie herinneringen!!!

 8. Albert y Mara fotoblog 19 oktober 2013 at 20:59 #

  Vraagje “Wat heb jij toch met Jeans?” Leg ons eens uit als je wilt. Speelt en zingt er een familielid in mee. Het is ons niet helemaal duidelijk vandaar deze vraag. Bedankt voor je reply hier.

  • ♫ Mel☺dy ♫ 20 oktober 2013 at 00:39 #

   bij Jeans ligt mijn hart….. ieder seizoen weer mensen die vol overgave hun passie voor muziek delen met het publiek…. ik volg ze al sinds show 7 in 1997 en we zitten nu in show 23…
   Het is niet uit te leggen…je moet het ervaren…..

   ik kan jullie alleen maar van harte adviseren te proberen kaartjes te scoren op woensdag 13 november als ze, net als 2 voorgaande jaren, Harderwijk aandoen….. en dan hoor ik daarna graag wat jullie ervan gevonden hebben…

 9. Frederique 19 oktober 2013 at 23:11 #

  Ik kijk alleen naar de Voice. Gisteravond de Battle gezien met Sarah. Respect! Voor de manier hoe ze in het leven staat. Hoe ze zich door de ziekte heen heeft geslagen en nog steeds doet. Het lieve hondje wat zij heeft. Jongste wilt er ook zo één!
  Fantastisch dat zij door is. Ik heb een traantje gelaten. Omdat ik blij voor haar was.

  Liefs Frederique

  • ♫ Mel☺dy ♫ 20 oktober 2013 at 00:40 #

   Ja gaaf he?! Over moed en doorzettingsvermogen gesproken!
   Haha ja die Franse Bullen zijn geweldig, we hebben er zelf ook eentje gehad, die we moesten laten inslapen in 2007 op hoge leeftijd.

   ik ook hoor…. -x-♥

 10. Trees 20 oktober 2013 at 10:18 #

  In ieder geval heeft ze veel doorzettingsvermogen deze Sarah. Ik heb de eerste 2 Idols gezien en de Voice keken we samen. Helaas deze nieuwe serie al een paar keer gemist, maar vanaf nu gaat dat weer goed komen. Vanaf nu blijf ik kijken. Ik heb haar toen in Veghel gezien toch?

  • ♫ Mel☺dy ♫ 20 oktober 2013 at 17:12 #

   ja dat heeft ze zeker! Gelukkig maar ook toch!

   Ja klopt hoor….. mooie avond was dat toen!

 11. dieneke 20 oktober 2013 at 12:55 #

  Ik kijk ook nooit naar talenten shows,ik ken het nummer wel van Anouk. Soms is de muziek ‘een bak herrie’maar maakt de tekst het weer oké.Dus zet ik het geluid gewoon zachter.

  Wel dapper hoor van deze Sarah.

  • ♫ Mel☺dy ♫ 20 oktober 2013 at 17:13 #

   ja dat doe ik ook als ik de kans krijg….. joops muzieksmaak en de mijne verschillen nogal

   ja vind ik ook.

 12. jokezelf 20 oktober 2013 at 15:26 #

  Klinkt prachtig, maar ook ik kijk nooit naar talentenshows. Leuk dat jij jeans al zo lang volgt. Ik heb de groep heel lang geleden een keer in Purmerend zien optreden. Erg enthousiast en een prima show!

  • ♫ Mel☺dy ♫ 20 oktober 2013 at 17:14 #

   ja vind ik ook

   Eh ja is t ook zeker…. redelijk logisch ook als je echt fan hebt he….

   Oh leuk….weet je nog welke show dat was? Misschien hebben we wel bij elkaar in de zaal gezeten…. .

Voel je vrij & musiceer naar ♥-elust met mij mee... Please feel free to share the 'music' in your ♥ with me

%d bloggers liken dit: