Zwijmelen

Zwijmelen op Zaterdag – 262

Trees

Zwijmelen op Zaterdag (sinds 11-11-2017)

Voorheen bij  Marja (sinds 17-11-2012)

Ik heb het tot mijn grote spijt nog nooit mee mogen maken maar het staat wel hoog op mijn verlanglijstje… de gedachten eraan alleen al bezorgen mij altijd weer kippenvel…. Ik zie jullie nu de wenkbrauwen fronsen en hoor jullie denken: “waar heeft zij het nou weer over?”… Een flashmob dus!! Gelukkig voor mij staat tjoepje er ‘vol’ mee dus ik ben echt niet de enige persoon op deze aardkloot die daar fan van is… Als je dan eentje vindt die ook nog eens een song uit een musical pakt waar je groot fan van bent, de 2e in mijn top-3 ook nog, en dan die song op heel mooie wijze uitvoert dan is het feest compleet natuurlijk. Deze video had geen deelcode dus plaats ik een foto van die betreffende musical (van de Nederlandse cast van de 2e versie in 2008) en als je op die foto klikt gaat het video wel spelen…

Veel plezier iedereen, heel fijne zwijmelzaterdag en een ♥-verwarmend weekend toegewenst.

38 gedachten over “Zwijmelen op Zaterdag – 262

  1. haha teveel triggers hè?! Gelukkig kan ik daar tegenwoordig heel goed mee omgaan, voelt wel als een behoorlijke bevrijding maar ja dat hoef ik jou niet uit te leggen

 1. Heb ik ooit van gedroomd, dat mijn kinderen zoiets voor me georganiseerd hadden. Hier voor de deur. Zo leuk! Maar wat klinkt het daar mooi in dat hoge winkelcentrum. Goh ja….dat zou ik nou graag eens willen meemaken.

  1. Nog niet zo heel lang geleden zou ik dat ook gezegd hebben… een video kijken ja maar zelf bijwonen, al hoe mooi ik dat ook vind, zou ik niet durven… toen niet… nu wel… met dank aan jeweetwelwat.

   Dank je wel schat, knuffel terug -x-♥

 2. Lijkt me inderdaad heel bijzonder om mee te maken, wát een stemmen trouwens en dat in zo’n open ruimte. Niet mijn repertoire maar evengoed grote bewondering voor de stemmen.

 3. Het lijkt mij geweldig om mee te maken. Ik vind het altijd fantastisch om te zien. Leuke bijdrage. Ik heb genoten.
  Wat heb je trouwens weer een geweldige lay-out!

  Liefs Joanne

 4. De enige manier om zeker te zijn dat je een flashmob meemaakt lijkt mij, dat je er zelf een organiseert!
  Dit lijkt me overigens ook typisch Amerika: die zangeres met die “emmer” cola mag wel oppassen dat ze niet begint te boeren als ze moet zingen – de spreekstalmeester bij het jaarlijkse Vliegerfeest alhier spreekt over cola als “bulkwater”… ;)

  1. Haha ja daarin kon je wel eens gelijk hebben… maar dat zal er wel niet in zitten ben ik bang.

   Ja dat denk ik ook hoor… ik weet nog uit mijn zanglestijd dat ik dat goedje niet ‘mocht’ drinken van mijn leermeesters

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫