Zwijmelen

Zwijmelen op Zaterdag – 262

Trees

Zwijmelen op Zaterdag (sinds 11-11-2017)

Voorheen bij  Marja (sinds 17-11-2012)

Ik heb het tot mijn grote spijt nog nooit mee mogen maken maar het staat wel hoog op mijn verlanglijstje… de gedachten eraan alleen al bezorgen mij altijd weer kippenvel…. Ik zie jullie nu de wenkbrauwen fronsen en hoor jullie denken: “waar heeft zij het nou weer over?”… Een flashmob dus!! Gelukkig voor mij staat tjoepje er ‘vol’ mee dus ik ben echt niet de enige persoon op deze aardkloot die daar fan van is… Als je dan eentje vindt die ook nog eens een song uit een musical pakt waar je groot fan van bent, de 2e in mijn top-3 ook nog, en dan die song op heel mooie wijze uitvoert dan is het feest compleet natuurlijk. Deze video had geen deelcode dus plaats ik een foto van die betreffende musical (van de Nederlandse cast van de 2e versie in 2008) en als je op die foto klikt gaat het video wel spelen…

Veel plezier iedereen, heel fijne zwijmelzaterdag en een ♥-verwarmend weekend toegewenst.

38 gedachten over “Zwijmelen op Zaterdag – 262

  1. Nog niet zo heel lang geleden zou ik dat ook gezegd hebben… een video kijken ja maar zelf bijwonen, al hoe mooi ik dat ook vind, zou ik niet durven… toen niet… nu wel… met dank aan jeweetwelwat.

   Dank je wel schat, knuffel terug -x-♥
   Melody componeerde ~ composed Te leuk nat pakMy Profile

 1. De enige manier om zeker te zijn dat je een flashmob meemaakt lijkt mij, dat je er zelf een organiseert!
  Dit lijkt me overigens ook typisch Amerika: die zangeres met die “emmer” cola mag wel oppassen dat ze niet begint te boeren als ze moet zingen – de spreekstalmeester bij het jaarlijkse Vliegerfeest alhier spreekt over cola als “bulkwater”… ;)
  Dwarsbongel componeerde ~ composed 171118 – ZOZ – Van schimmel en balladsMy Profile

  1. Haha ja daarin kon je wel eens gelijk hebben… maar dat zal er wel niet in zitten ben ik bang.

   Ja dat denk ik ook hoor… ik weet nog uit mijn zanglestijd dat ik dat goedje niet ‘mocht’ drinken van mijn leermeesters
   Melody componeerde ~ composed Theelabel-vraag-46My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge