MARJA

Eind jaren 70, Joop en ik hadden toen nog geen verkering maar waren wel vaak samen als deel van een grotere vriendengroep, reden we vaak ’s avonds en in het weekend rond met een 27-mc-bakkie om andere bakkie-fans op te speuren. Joop had in de auto altijd stapels cassetebandjes liggen en op één ervan stond het nummer dat ik hier plaats. Als ik nu beluister dan haalt het altijd de herinneringen terug aan hoe leuk het toen was; hoe vrij en onbezorgd we ons tijdens die ritjes voelden….

Georgie, your love reminds me of a song
When it’s near you put it on,
And it’s refrain
You’ll remember
Georgie, But when the songs been often played
Another song that has been made
Makes you forget
That you lied the other day

Georgie, there was a time you played our love.
Remember, I’m not a record you can play
And turn it off
Georgie, like many songs you will return
Every minute I will yearn
And when it comes
You can see me standing there

Georgie, there was a time you played our love.
Remember, I’m not a record you can play
And turn it off
Georgie, like many songs you will return
Every minute I will yearn
And when it comes
You can see me standing there

Georgie I’m telling you I’ll be standing there
To hold your hand
To kiss your lips
To say ‘please love me’ .