Zoo – Tallinn Estland

Mijn bloggeschiedenis werd verwijderd eind 2012…. frisse start op 1 januari 2013

Ik miste de fotomappen naar De dierentuin van Tallin in Estland

Die heb ik vandaag, 26 januari 2017, weer toegevoegd om mijn ‘dierentuinen-lijstje’ compleet te maken…. en daarna anti-gedateerd naar de juiste datum

De foto’s staan HIER

18x Akkoorden op - Chords on “Zoo – Tallinn Estland

 1. Dat handje ‘uit’ het aapje is lief. En wat een mooie foto van het in het wild tamelijk zeldzame exemplaar van de Aranea Sucrosa!

   • Zeker! Het een tijdje geleden dat ik er een at, of eten…. dat het in mijn mond oploste als ochtendnevel op een zonnige lenteochtend als de webben glinsteren van de dauw… :-)

    • wat omschrijf je dat poëtisch, mooi hoor……

     maar ehhh….. die Estse smaken toch anders dan de Nederlandse hoor…. en zijn daar nog veel goedkoper ook ….. 50 ct per stuk en dan beduidend groter ook.
     Melody componeerde ~ composed GeborgenMy Profile

     • Grappig dat ze zo anders smaken. Je verwacht dat op de een of andere manier niet. Net als het soft-ijs in Polen. Ze maken er daar enorm hoge torentjes van, heel mooi, met meerdere kleuren. Ze smaken anders… wateriger, minder zoet, minder plakkerig. Het is even wennen maar eigenlijk is het best lekker, frisser vooral.

      • ja dat klopt wel….. ik herinner me nog dat ik me erover verbaasde…. de textuur was ietsjes zwaarder en de smaak beduidend minder zoet, frisser, fruitiger, zuurder en precies goed, zo lekker!
       Melody componeerde ~ composed HappyMy Profile

  • Ja zekers,

   Ja dat klopt op zich wel…. het is een grote dierentuin….. toen wij er waren in 2012 straalde de armoede er wel van af, achterstallig onderhoud ook…. de entree was maar 2,50 euro… tja ….
   ondanks dat moet ik er wel bijzeggen dat het personeel haar uiterste best deed, die liepen zich werkelijk uit de naad en werkten zich een driedubbele slag in de rondte.

   Je kon wel diverse dingen kopen (voor spotprijsjes, echt waar) om de restauratiepot te vullen dat hebben we dus ook ruimschoots gedaan.
   Melody componeerde ~ composed GeborgenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge