Nadat we het park binnen waren gelopen werd er een groepsfoto gemaakt en liepen we door naar de Bush om onze gids te ontmoeten. Na een leuke en interessante rondleiding van ruim 5 kwartier, nam onze gids afscheid van ons en zochten we onze lunchlocatie op. Er stond een groot bord met daarop de naam van onze groep en zo werden we geleid naar een aparte ruimte die ontzettend gezellig en uitnodigend was ingericht, The Treetops Lodge. We werden getrakteerd op een overheerlijke soep naar keuze en daarna konden we ons tegoed doen aan heerlijk én biologisch belegde koude en warme broodjes. Op de tafels stonden kannen met koffie en thee en ook vele karaffen met, wederom, diverse biologische sappen. Dat viel er bij iedereen goed in, het was ontzettend lekker allemaal, daar waren we het gelijk al over eens met zijn allen.
Na de lunch ging de groep uiteen, iedereen besefte dat het onmogelijk was heel het park nog te bekijken en omdat mensen verschillende wensen hadden ging ieder dat deel bekijken waar zijn voorkeur lag. We spraken af elkaar rond 16.00 uur bij het restaurant bij de pinguïns te treffen om, alvorens afscheid van elkaar te nemen, nog gezamenlijk iets te drinken. Het park was open tot 19.00 uur en zodoende kon men na het afscheid of huiswaarts keren of nogmaals een deel van het park gaan bekijken. Ook dit laatste samenzijn op de dag was reuzegezellig en tegen zessen stapten wij weer de auto in om huiswaarts te keren.
We kunnen, volgens mij, allemaal terugkijken op een enorm geslaagde dag die bovendien zonovergoten kon worden doorgebracht, de temperatuur was prima evenals de sfeer.
Ik heb het in het park al gedaan maar doe het hier graag nogmaals… alle aanwezigen reuze bedankt voor jullie aanwezigheid en gezelschap en vooral het plezier dat jullie met de anderen veroorzaakten! Ik vond het erg leuk jullie te (her-)ontmoeten en zeg dus graag: “tot een volgende keer!!”

verslag GEESJE
verslag met foto’s van RIETEPIETZ
verslag met foto’s van MARJA-K
verslag met foto’s van CORRY
verslag met foto’s van MINOESJKA