*2017·OOR·Zing-Zo

Zing-Zo

logozingzo          Zing-Zo 

Limerick op zondag

257

Gestart op 29 januari 2012

 

Zing mee met:


Dan loop je zo maar in Antwerpen,
beklim je de Belgische terpen.
Wat je ziet maakt blij,
je stelt focus bij,
al moet je steeds de lens verscherpen.


Het Avondlicht gaf and’re beelden
die telkens je fantasie streelden.
Waar je ook heen keek,
Chinese insteek,
die zorgde dat w’ons niet verveelden.

Met duizenden foto’s thuiskomen,
ervaringen om van te dromen.
Het was een groot feest,
weer te zijn geweest,
de napret is niet in te tomen.

18x Akkoorden op ~ Chords on “Zing-Zo

  1. Zeker weten…… ik ben nog onder de indruk …. in een soort van ‘wow-status’ terwijl ik toch ‘normaal’ gesproken juist heel snel vluchtdrang krijg bij het zien van zoveel kleuren op een kleine oppervlakte ……

   Graag gedaan natuurlijk…..

   Haha ja doe dat al beloof ik je niet dat ik je dan nog enkele aan de hand kan doen…

   thxxx
   Melody componeerde ~ composed Zing-ZoMy Profile

  1. Heej hoi, wat leuk, ik kom zo bij je kijken!

   Nee hoor, leef je gewoon uit….. Marja doet al heel lang beroepen en Ria doet altijd een losstaand onderwerp net als ik… en Rietepietz doet het dan niet op haar eigen blog maar reageert altijd bij ons terug met limericks…. kortom, alle vrijheid
   Melody componeerde ~ composed Vriend-Echtgenoot StokjeMy Profile

  1. Maar natuurlijk Viviane, graag zelfs, des te meer zielen des te meer vreugd toch?

   Ik ga je link erbij zetten en as zondag hoop ik je dan weer te mogen verwelkomen met een nieuwe editie van jouw limerickfantasie, kom maar op, ik kijk er naar uit.
   Melody componeerde ~ composed Laatste keer 2016My Profile

 1. Helemaal niet erg Melody, ik had het niet eens gemerkt. Het is niet zo dat ik alles en iedereen zit af te vinken… Hier zijn geen verplichingen, alleen vrijheden. We houden het leuk! Prettige groet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge