Zing-Zo: Limerick op Zondag. Schrijf jij er ook eentje, mag ik dan je link?
Zing mee met de Zing-Zo’s van: MARJA & EMMELINDA & TREES

 

De tijger lag zwijgend te loeren
al wachtend op handen die voeren
maar eerst kwamen wij
camera’s erbij
hij wilde ons het liefste vloeren.Een gele lijn moest ons gaan scheiden
het hekwerk beschermde ons beiden
De vloer was zo stroef
en het dier wat droef
hij had graag ons daar uit zien glijden.Die lol konden wij hem niet geven
we wilden immers overleven
bijzonder was’t wel
dit wild-life schouwspel
dier en mens zijn eeuwig verweven.

8x Akkoorden op ~ 1x Chords on “Zing-ZO”

 1. Wat een mooie foto vinden we weer hier
  Het is werkelijk een prachtig dier
  En dat waanzinnig mooie oog,
  Fijn dat de camera niet bewoog
  Ik las jouw limericken met veel plezier!

  1. Een prachtige foto hier
   kan niet anders met dit mooie dier
   mijn camera hield ik heel erg stil
   want een mooie foto is wat ik altijd wil
   Deze keer zeer dichtbij
   geslaagd, dus ik ben blij.

  1. Eh ja ongebreideld eindeloos….

   Moeilijk te beantwoorden, bij alles dat ik zie ‘zie’ ik ook gelijk mogelijkheden qua tekst.. een limerick of een gedicht of een verhaal, popt op mijn hoofd. Kan ik het op dat moment niet gelijk opschrijven dan bewaart mijn hersenpan het voor later.

   Een ‘opdracht’ , ook al is die van mijzelf zoals de limerick…. ik weet van te voren al welke foto ik wil gebruiken omdat de bijbehorende limerick dan al in mijn hoofd zit, welke van de twee nu het eerst in mijn hoofd komt weet ik niet…. ik ‘zie’ in mijn hoofd de foto met tekst…

   Liefs terug, bedankt voor het jouwe ;-) x

Mag ik luisteren naar jouw ♫ ~ May I listen to your ♫