bzsept13

Zojuist ontving ik in de mail de definitieve bevestiging van de reserveringen met betrekking tot de Weblog-Meeting in Burgers Zoo aanstaande zondag, 29 september.

Het plan beschrijf ik hieronder met daarbij ook een lijstje van alle kosten zodat iedere deelnemer voor zichzelf kan uitrekenen wat die dag hem/haar aan ‘vaste’ kosten gaat kosten.

1) Verzamelen op plein vóór de kassa’s van het dierenpark : 10.30 uur

2) Bij ontvangst ontvang ik graag van iedereen diens kosten.

3) Nadat ik alles betaald heb en iedereen van zijn entreekaartje en evt. parkeermuntje heb voorzien gaan we als groep naar binnen.

4) Start Rondleiding Bush-Desert met gids : 11.15 uur

5) Einde Rondleiding Bush-Desert met gids : 12.30 uur

6) Lunchbuffet Cheetah :

7) Geheel het bovenstaande vindt onderdak plaats…. na de lunch kan iedereen doen waar hij/zij zin in heeft…..of individueel op pad of als groep(jes) samenblijven of wat ook maar…..

=======================================================

Het kostenplaatje (PER PERSOON):

a) Entreebewijs : t/m 64 jaar : €.19,00 vanaf 65 jaar €.18,00
mocht je in het bezit zijn van een abonnement op een dierentuin in Nederland zijn de kosten uiteraard lager, dat verschilt per abonnement.
b) Parkeermuntje : €.5,00
c) Gids : €.20,00 gedeeld door 16 personen is : €.1,25
d) Lunch-Buffet Cheetah : €.16,50

Voorstel…. Als iedereen op tijd is kunnen we, nadat we in het park zijn…met zijn allen gaan koffiedrinken. Dit heb ik niet gereserveerd dus als we dit doen komen de kosten daarvan voor ieders eigen rekening. Gelijk na de ingang is er al een een gelegenheid waar je koffie (evt. met lekkers) kun nuttigen. Dit kan zowel binnen als buiten als het mooi weer is.

We kunnen ook gelijk doorlopen naar het Bush-Desert gedeelte en daar als groep gaan koffiedrinken, ook dit is uiteraard voor ieders eigen rekening.

Volgens mij heb ik alles benoemd en hierboven geschreven, mochten er toch nog vragen zijn, schroom dan niet die te stellen.

Zoals ik al aangaf kan iedere deelnemer na de lunch het uitje verder invullen zoals hij/zij dat wil… persoonlijk zou ik het wel leuk vinden om aan het eind van de dag als groep nog samen iets te drinken alvorens afscheid van elkaar te nemen en huiswaarts te keren.

Zonder tegenberichten hoop ik jullie allemaal aanstaande zondag te mogen begroeten rond de klok van half elf op het plein vóór de ingang van Burgers Zoo.

PS
Om wereldwijd aandacht te vragen voor hartziekten en de mensen die hieraan lijden is het zondag ‘Dress Red Day’ waarin er overal activiteiten georganiseerd worden waaraan je kan deelnemen etc maar wordt je ook gevraagd om in het rood gekleed te gaan of wel iets roods te dragen en daarmee te laten zien dat je hart voor je hart, en dat van anderen, hebt…. Het is uiteraard niet verplicht maar ik wou het toch even melden voor hen die het wel leuk vinden om dat dan ook uit te dragen ;-)

Wie gaan elkaar (opnieuw) ontmoeten?:
MarjaK & Minoesjka & Hannie + Karin & Reismeermin & Geesje & Rietepietz + Henk & Trui + Ton & Truus Corry & ♫ Mel☺dy ♫ + Niels, Bastiaan & Daphne