Wie?

Thee-Label-Vraag op Maandag
nr. 9
27 februari 2017
Gestart op 2 januari 2017

Laat jij ook een link naar jouw antwoord achter?

De vraag die ik op het theelabeltje aantrof :
“Met wie zou jij graag 24 uur willen doorbrengen?”

De vraag vertelt niet of je ‘maar’ 1 persoon mag benoemen of meerdere…
De vraag spreekt ook niet van ‘mogelijk’ of ‘onmogelijk’…

Toch hou ik me het liefste bezig met mogelijkheden ipv onmogelijkheden dus benoem ik alleen de eerste categorie en is mijn antwoord: JOU!

*glimlach* ik ben geen mensenmens, geef ik zonder enige aarzeling ook gelijk toe, maar ik vind het wel leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en leren kennen, zeker bloggers. Eén op één dan het allerliefste want dan tref je de mens in de meeste gevallen puur zoals hij is. Er zijn zoveel leuke bloggers, interessant op ieders eigen unieke manier.
En aangezien ik ook nieuwsgierig ben, heej voorrecht van de vrouw toch? *grinnik*,
wil ik mijn nieuwsgierigheid naar jou wel bevredigd zien natuurlijk *glimlach*.

 

24x Akkoorden op ~ Chords on “Wie?

 1. ik ben ook geen wat jij zo mooi noemt ” mensenmens ”
  ontmoete wel al wat mede bloggers , sommige bloggen dan wel al niet meer , maar toch :) en er staat deze zomer nog 2 op het program , waaronder mijn blogmoatje van het 1ste uur toendertijd bij msn space
  iemand uit het verre Red Deer in Canada trof ik 2 x op Schiphol :)

  fijne middag groet

  • Geen nieuws… voor mij, had ik al door ;-)

   Ik al velen in de loop van de 14 jaar dat ik blog, en inderdaad velen daarvan bloggen al niet meer…

   In mei hoop ik weer een aantal aan mijn lijstje toe te kunnen voegen… jou misschien ook wel ? ;-)

   MSN-Space heb ik nooit gehad, ik begon bij worldonline, toen icq en toen msn en toen web-log.nl

   zwaaaiiiiiii

   • *schaterlach*…. ik verwachtte al iets soortgelijks in de reacties te zien en dat het juist bij jou vandaan komt verbaast me dan ook niet. Je hebt helemaal gelijk hoor maar ja het was nou eenmaal de vraag op dat theelabeltje daar kan ik dan weer niks aan doen… 24 uur is heel veel, dat zou ik ook niet trekken ook al slaap ik dan nauwelijks of niet.

 2. Ik zou wel eens 24 uur met mijzelf willen doorbrengen. Heel mijn leven deel ik al mijn huis, mijn kamer en/of mijn bed. Voor 24 uur even geen moeder, echtgenote, schoonmaakster, verzorger… etc… maar alleen ik. Of ben ik dan heel egoïstisch???

  (Zou ze allemaal wel gelijk missen hoor en waarschijnlijk mij continu afvragen of alles wel goed gaat…. dan worden het wel heel lange 24 uren… zucht. Maar met jou lijkt mij ook heel gezellig :) )

  • Ehhhh ja ehhhh dat is voor mij natuurlijk een stuk makkelijker tegenwoordig en ik pak die tijd dan ook ‘gewoon’ maar ik snap dat dat voor jou lang zo’n gemakkelijke optie niet is als dat het voor mij wel is.
   Nee hoor, zeker niet, integendeel zou ik zelfs willen zeggen!

   Als jij me nou belooft dat je niet met je foon aan je pols vergroeid bent, beloof ik jou dat je het elk uur uit je tas mag pakken om even met het thuisfront te bellen ;-) Enne als het op een gegeven moment toch te lang wordt, ‘scheiden’ we toch gewoon eerder? Maar joh, het wordt vast zo gezellig dat we uren te kort komen?

'Musiceer' naar ♥-elust! Ik kijk reikhalzend uit naar 't mogen 'beluisteren' van de 'akkoorden' die jij toevoegt aan mijn 'partituren' om ze compleet te maken!

Translate »
%d bloggers liken dit: