Dankbaarheid

Vonnies Happy Challenge *24*

happy-smileyVonnie’s Happy Challenge
24
Gestart op 15 januari 2016


“Iedere vrijdag staat er een feel good log op Vonnies blog met de naam “Happy”. Dat kan van alles zijn zolang jij er maar Happy van wordt. Een mooie quote, of regel, foto, weer, jaargetijden, dier, kind, sport. Het kan dus van alles zijn!
Doe jij ook mee?  Dat vind Vonnie (en ik óók!) ♥stikke leuk!”

Inmiddels zit ik alweer 10 dagen thuis en heb ik mijn “mensjes” allemaal moeten overlaten aan andere hulpvaardige handen omdat ik me vorige week dinsdag verdraaid of zo iets heb waarbij het me in de rug schoot. Eergisteren was ik bij de huisarts en kreeg ik spierontspanners en wat andere zooi erbij om te voorkomen dat mijn maag en darmen op de hobbel zouden gaan. Gisteren was ik weer bij Irma en vandaag is het nog maar 3 nachtjes slapen voor ik me weer mag overgeven aan haar vaardige handen. Mijn fysiotherapeute is een schat, in de letterlijke en figuurlijke zin des woords en onbetaalbaar, van haar werk word ik happy!

4 gedachten over “Vonnies Happy Challenge *24*

  1. oeps… ja zeker weten….. ik heb er gaandeweg de jaren al een behoorlijk aantal gehad natuurlijk (vanaf mijn 16e) maar ze kunnen niet allemaal hetzelfde bewerkstelligen.
   Met Irma ben ik echt heel blij want zij kan voor elkaar krijgen wat mijn allereerste fysiotherapeut ook kon.

   En ja hardhandig…dat moet he, zachte heelmeesters maken stinkende, in ons geval pijnlijkere, wonden.
   Melody componeerde ~ composed Photo Friday – GoudenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge