Zwijmelen

Voel maar…

Marja

8 november schrok ik op…. ‘alweer’ / ‘nog maar’ 3,5 maanden.
En nu ben ik extra blij met mijn herinneringen aan talrijke voorstellingen vele jaren achtereen, mijn cd’s,mijn dvd’s en natuurlijk youtube! Ik kan blijven luisteren en genieten van iets dat ooit was maar nooit meer zal zijn.

30 gedachten over “Voel maar…

 1. Om heel stilletjes naar te luisteren .Gelukkig heb je mooie herinneringen aan optredens en de muziek blijft gelukkig !
  Fijn weekend,liefs Elisabeth

  1. Zeker weten Cellie, ik heb taltijke herinneringen, ook aan deze man persoonlijk, en daar ben ik dankbaar voor. De belevenis is nu inderdaad anders maar toch kan ik nog steeds heel erg van hem genieten.

 2. Het voordeel van onze tijd is dat alle rijkdom op youtube staat. Al is niets zo mooi als een ‘live’ voorstelling…
  Liefs en een knuffel

 3. Heel jammer dat de groep niet meer bestaat. Ik was er een groot liefhebber van. Zeker van hun up-tempo-nummers. Heel on-Nederlands hun manier van zingen. Fantastisch.

  1. Klopt allemaal…. ik was vooral fan van de 1e samenstelling…gaandeweg de wijzigingen werd ik dat minder en minder. Fan van Dick was ik vanaf de 1e avond en dat ben ik nog steeds volop!
   Zeker weten!

 4. Dat is vreemd! Ik heb bij de naam Deep River Quartet heb ik de associatie met een vinyl single die ik in de jaren 70 ooit heb uitgeleend en nooit teruggekregen. Ik herinner me dat als a capella en zwart Amerikaanse gospel…

  1. Nou zo vreemd is dat niet hoor want die muziek voerden zij in die tijd op, later pas kwamen ‘modernere’ nummers aan de orde.

  1. Ja he.

   Er is nu nog 1 van de oorspronkelijke 4 aanwezig… en voor zover ik het nieuws een beetje volg heeft hij geen plannen om het kwartet aan te vullen en de optredens voort te zetten maar ja wie weet…

 5. Zo die ene vind noten op de bodem………zit ik toch weer met een dilemma van wie ken ik dit nou?nah ik vind het ook mooi…….

  ah Adele……heeft het ook gezongen………..

  1. Vind ik ook Natasja…. en de emotie die hij wist over te brengen was onbeschrijflijk mooi.

   Ik zat bijna altijd op rij 1 en heb godzijdank talloze malen van hem mogen genieten gaandeweg de jaren.

Mag ik luisteren naar jouw ♫ ~ May I listen to your ♫