Thursday Challenge

Thursday Challenge ~ Papier (2)

Thursday Challenge

301 ~ Gestart op 20-01-2011 ~

Thema 3 – 10 november 2016:

Paper (Boeken. Bibliotheken. Nieuwskiosks. Inpakpapier. Papierafval…)

 

 

wildlandsplattegrond

8 gedachten over “Thursday Challenge ~ Papier (2)

    1. Deze kreeg ik toegestuurd als abonnee nog voor het park officieel open ging omdat ik als tester uitgenodigd was….

      Ja klopt, op zich niets mis mee maar soms is het papier in handen hebben wel een stuk prettiger.

    1. haha nee hoor helemaal niet zelfs….. zou ook wat zijn hè na 15 keer daar al geweest te zijn dat ik het park nog niet zou kennen…. ik ken het op mijn duimpje inmiddels. ben er nu al sinds 19 september niet meer geweest omdat ik nauwelijks lopen kan en daar baal ik stevig van kan ik je zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge