Zwijmelen

Spiksplinternieuw


Marja
‘s

Zwijmelen op Zaterdag

232

Gestart op 17 november 2012

Elke dag opnieuw is hij er … die spiksplinternieuwe dag, nog geheel blanco en het is aan ons om er de allerbeste invulling mogelijk aan te geven.

De titel van dit lied uit de musical The Wizard of Ozz… is een gouwe ouwe, iedereen kent het vast en kan het wellicht zelfs ook woord voor woord mee dreunen.  De hoofdreden dat ik dit nummer plaats is het feit dat enkele bloggers wel een behoorlijke oppepper kunnen gebruiken en ik hoop dat de vrolijkheid in dit nummer aanstekelijk zal werken!!

Ten tweede plaats ik dit nummer omdat de titel van dit lied ook de titel van de nieuwe Jeans-show, seizoen 27, is. Die voor zover mij nu bekend, van start zal gaan op vrijdag 22 september met de 1e try-out in Theater Markant te Uden.
Ik ben al weer een tijdje bezig de voorstellingsdata te verzamelen en vooral die-hard-fan-Eric helpt mij daar enorm bij. De meeste data heeft hij aangeleverd.
De tourlijst voor zover ik die nu heb samengesteld bestaat uit 58 voorstellingen maar dat is niet het definitieve aantal, dat ligt hoger, al weet ik nog niet hoe hoog precies.
In Uden ben ik er bij, samen met Niels & Anita en we gaan het weer beleven. Ben benieuwd en kijk er enorm naar uit, hopelijk pakt deze nieuwe show me weer zoals vanouds en zal ik na thuiskomst voorstellingen bij willen gaan boeken, vooralsnog hou ik het even bij deze 1e alleen.
Of het lied uit de musical met Michael Jackson and Diana Summer in de nieuwste versie van Jeans zal zitten weet ik niet, dat moet ik nog afwachten evenals hoe de cast en band samengesteld zullen zijn want ook daarover is nog geen info bekend.

38 gedachten over “Spiksplinternieuw

 1. mogge Melody
  dat is daar een vrolijke boel in dat filmpje , en zelfs ik herkende dat nummer , dat wil wat zeggen hoor :0
  en je hebt gelijk , dit zal iedereen een vrolijke opkikker geven
  geniet de dag

  1. Mogge Karel… ja nou en of, zeer aanstekelijk ook als je er vlak voor zit hoor, dan blijf je niet stil op je stoel zitten ….ach dat valt vast wel mee, je bent ‘oud’ genoeg om al veel gehoord te hebben.

   Ga ik doen, jij ook?

          1. Met een geschiedenis van Bronchitis en meermalen dubbele en zelfs 3dubbele longontstekingen denk ik dat ik aardig op de hoogte ben van hoe dat voelt…

  1. Dat vind ik ook! Fijn dat jij dat ook zo voelt!! Een beetje extra vrolijkheid kun jij wel gebruiken en bovendien gun ik jou dat natuurlijk driedubbel dwars en van ♥-e!

   Dat hoop ik ook ;-)

  1. Dat is wel wat ze willen overbrengen inderdaad en ja als je op rij 1 zit dan voelt het ook zeker zo… en ja ik herken het ook wel als ik uit een depressie weer ‘boven’ kom.

  1. Ja ik ook….. en ja ik ook… en ik wil zo graag leren tapdansen… zal ook wel een droom blijven … gelukkig kunnen we onze voeten nog wel gebruiken om te wandelen…. binnenkort maar ff Serenga gebruiken om onze voeten neer te zetten?

  1. Ja nou zeker weten.

   Dank je wel hoor, erg lief van je, dat hoop ik natuurlijk ook!

   Er zijn er niet zoveel meer… stuk of 4 nog inclusief mij… en nee ik was de enige van die 4 ….zal t maken hebben gehad met mijn ‘gezondheid’ wellicht, al vond Anita het net zo naar als ik…

   xxx

 2. En daar zit ik dan al bijna op het einde van de dag en nog geen nummertje geboekt. Nu op de stoel mee dansen zit er niet in .De dag was vermoeiend met heftige momenten, al twee zware weken achter me liggen. Maar….ik kom wel weer boven jan . :-)
  Liefs en fijn weekend

  1. Is toch niet erg? Alles op zijn tijd hoor, je kan niet alles tegelijk, je hebt maar 1 paar handen toch?
   Dat geloof ik gelijk wel hoor… je hebt al veel zorg op dit moment, een vol hoofd zorgt ook voor volle handen.
   Natuurlijk kom je boven Jan, dat moet gewoon ;-) … hoe ook, pas gewoon op jezelf, dat is het allerbelangrijkst.

   Dank je wel, liefs terug, jij ook.

 3. Gut, hoe bestaat het: ik blijk me muziek te herinneren uit een andere musical (-film) dan West Side Story of Porgy and Bess…
  Nooit geweten dat deze muziek uit een musical kwam, en ook de titel had ik er niet bij geweten! Zo hé…!

  1. hahaha… je kent dus wel musicalmuziek, inderdaad hoe bestaat het? Simpel, in jouw hoofd zit zo ontzettend veel muziek dus logisch dat je ook, gewild of niet, covers hebt opgeslagen want jij weet net zo goed als ik dat ook musicalmuziek niet per definitie nieuw is…. zoals hardrockgroepen vaak inspiratie uit de klassieke muziek halen werkt dat ook met mensen die musicals maken…

    1. hahaha kun jij gedachten lezen?

     bij het typen van mijn antwoord… en jou een beetje kennende…. zat ik me dus af te vragen of je die 2 nou werkelijk als musical gezien had of als filmversie ;-)

 4. ja dan ben je wat men noemt een ervaringsdeskundige , helaas
  ik kreeg 1 x een longontsteking een dubbele dan , en het was gelijk bijna over met me
  afkloppen nu alweer een jaar of 9 niet meer een dag ziek geweest

  1. Ja best wel toch. Gelukkig heb ik er al heel lang geen last meer van…. zangles en muziekles (blaasinstrumenten) leerden me ademhalingstechnieken. Ik was er toentertijd wel heel ziek van maar gelukkig niet zo erg als jij.

   Dat is heel fijn, houden zo hoor.

   1. ha die Melody
    ik merk soms nog benauwdheid , ligt dan vaak aan het weer
    en mijn buikje zit soms ook in de weg hihi
    ja die ademhalingstechnieken komen dan goed van pas
    ik kan heel goed ontspannen en rustig ademhalen zit de pols wel dik onder de 60

    fijne middag groet

    1. Haaa die Karel

     Ja dat geloof ik graag, niet dat ik het zelf heb maar ik weet dat dat kan.
     Ach ja…. goed gereedschap hangt onder een afdak(je) toch?

     Zeker weten….dat doe je goed dan!

Mag ik luisteren naar jouw ♫ ~ May I listen to your ♫