24x Akkoorden op ~ Chords on “Slaap

    1. Je hoeft niet alleen te liggen hoor ;-)

     Onze Noah (Koningspoedel) en onze Bilbo (Siamees) zullen met alle liefde op je kruipen want daar waar mensencontact te krijgen is zijn zij er als de kippen bij.
     Onze Brego (Schotse Collie) is wat terughoudender maar als hij jou oké vindt ben je het ‘bokje’ zoals wij het in het Gronings zeggen, oftewel, dan heb jij je handen vol ;-)

      1. Grinnikkkkk…….we hebben 2 banken in de woonkamer en die zijn groot genoeg (al weet ik natuurlijk niet jouw lengte) maar ja, je moet wel bereid zijn om in een rare houding te willen liggen want het vee past zich niet aan grijnssssss

  1. Ja nou en of…. ik slaap sinds mijn midden 20 gemiddeld zo’n 3 a 4 uur per 24 als ik geluk heb…. dus op die foto was ik in coma

   sinds een paar weken slaap ik weer heel regelmatig vele uren achtereen en soms zelfs klokje rond.

  1. Hahaha ja hoor…. onze poezen weten dondersgoed hoe ze hun personeel moeten bespelen om hun zin door te drijven …. dat zul je wel herkennen vermoed ik zo ;-0

  1. Zoals je vast hebt gezien is dit al een wat oudere foto…. toen was elke minuut slaap essentieel omdat het er zo weinig waren.

   Tegenwoordig slaap ik weer ♥-stikke goed, dankzij dat ene druppeltje…bizar toch.

   Precious heeft een beschermende houding inderdaad als ik lig te slapen…altijd warm en knus maar dat hoef ik jou niet te vertellen ;-)

   ♥♥♥

Musiceer gerust naar ♥-enlust en deel de ♫ in je ♥ want die 'beluister' ik nou weer zo graag!   Please feel free to share the ♫ in your ♥ because I very much love to 'listen' to it!