….. je zintuigen tag van Sytse die mij toebedeeld werd door Liesbeth  als een soort van ‘zachte wraak = payback’ voor het feit ik haar het 5-vragen-stokje gaf.

1. Wat is de lekkerste geur die je ooit hebt geroken?
*** –
Ik ben een moeder dus mijn antwoord ligt voor de hand denk ik: 10 januari 1985 om 7 minuten voor 2 in de middag toen mijn dochter net enkele seconden op de wereld was.

2. Wat is het fijnste geluid dat je ooit hebt mogen horen?
*** –
De deurbel van ons huis nadat ik na een zeer lang verblijf in het ziekenhuis met een levend kind thuis kwam op Sinterklaas zijn verjaardag in 1990.

3. Wat is het mooiste beeld dat je ooit op je netvlies had en wanneer was dat?
*** –
29 november 1990 om 00.26 uur dat mijn zoon de zwangerschap en mijn ziek-zijn overleefd had en piepklein maar WEL kerngezond in de couveuse lag die naast mijn hoofd geplaatst werd terwijl ik nog op de operatietafel lag.

4. Wat is de prettigste smaak die je ooit in je mond hebt gehad?
*** –
Carpaccio van Sunset Boulevard te Katwijk. Al woon ik er dan ver vanaf, ik rij er, zonder ook maar 1 seconde te twijfelen,  heen als me dat gevraagd word of wanneer ik er zin in heb.

5. Wat is het plezierigste gevoel dat je ooit hebt mogen voelen?
*** –
Kan maar één antwoord zijn: Onbeschrijflijk veel van iemand houden en beseffen (mogen voelen in het diepst van elke vezel van mijn bestaan) dat dat wederzijds is!!

 

Doorgeven… nee deze keer niet…. maar ik juich het uiteraard van harte toe dat het opgepakt zal worden en ingevuld want ik wil natuurlijk heel graag lezen van jouw antwoorden zijn.

10 thoughts on “Prikkel…..”

Mag ik luisteren naar jouw ♫ ~ May I listen to your ♫