Reflectie

photofridaymelody Photo Friday ~
223 –
Gestart op 02 november 2012 –
Thema 24 februari – 3 maart 2017 : –
REFLECTION

18x Akkoorden op - Chords on “Reflectie

  • Jarenlang rij-ervaring hè, in mijn werkjaren zaten er jaren tussen dat ik 50.000 per jaar reed… maar ja ik ben ook weer niet zo arrogant dat ik zeg dat ik een goed chauffeuse ben hoor, ik doe gewoon af en toe domme dingen, soms gewoonweg opzettelijk maar binnen mijn gevoel verantwoord.
   Melody componeerde ~ composed Photo Friday ~ ReflectieMy Profile

 1. Mooi shot 👍 zo kun je onderweg vele mooie luchten en kleuren tegenkomen. Vorig jaar kwamen we terug van vakantie en reden we ’s nachts terug naar huis. Onderweg werd het langzaam licht, heel bijzonder om te zien, die verschillende fases.
  Veendammerman componeerde ~ composed BescheidenheidMy Profile

  • Dank je wel.

   Ja klopt hoor, ik rij graag tegen die tijd, in het donker van huis en dan onderweg maar genieten van al dat wat zich er voor je ogen afspeelt. Het is inderdaad heel bijzonder want het is altijd weer anders. Een seconde later, of je ogen een cm opzij en je iets iets nieuws… zo mooi.
   Melody componeerde ~ composed KwetsbaarMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge