*2016·OOG·Photo Friday

Photo Friday ~ Lang

photofridaymelody <Photo Friday  van Carlos
185
Gestart op 04 januari 2013
Thema 5 – 12 augustus 2016:
Tall

tall

14x Akkoorden op ~ Chords on “Photo Friday ~ Lang

 1. Dag Melody,dat vind ik nu ook eens een mooie foto en op mijn iPad is die nog veel mooier,dat is zo met alle foto’s, je zal het niet geloven hé maar het is waar
  Groetjes Ivonne

  1. Hallo Ivonne. Ik geloof je op je woord hoor want op mijn ipad is dat ook zo. De foto’s worden altijd bewerkt voordat ik ze op mijn blog plaats… een techniek die ze qua gewicht kleiner maakt nadat ik ze eerst in afmetingen al verkleind heb…. dat moet want anders zou de laadtijd van mijn blog veel te groot worden en is de beschikbare ruimte veel te snel vol en moet ik meer gaan betalen en dat gaat natuurlijk niet.

   Lieve groet terug.
   Melody componeerde ~ composed Verrassingen!My Profile

  1. Hello Don, thank you for visiting and commenting.

   I am always intriged by these ‘ things’ (don’t know how to translate their name into English) …. and am also pleased that my cellphone has such a good camera in it…
   Melody componeerde ~ composed Zing-Zo ~ KoesterenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge