14 thoughts on “Photo Friday ~ Lang”

  1. Vond ik ook…. sterker nog, vind ik nog steeds…. heb heel veel foto’s van die dingen, op de 1 of andere wijze blijven ze me enorm intrigeren… bijna allemaal gsm foto’s overigens.

 1. Dag Melody,dat vind ik nu ook eens een mooie foto en op mijn iPad is die nog veel mooier,dat is zo met alle foto’s, je zal het niet geloven hé maar het is waar
  Groetjes Ivonne

  1. Hallo Ivonne. Ik geloof je op je woord hoor want op mijn ipad is dat ook zo. De foto’s worden altijd bewerkt voordat ik ze op mijn blog plaats… een techniek die ze qua gewicht kleiner maakt nadat ik ze eerst in afmetingen al verkleind heb…. dat moet want anders zou de laadtijd van mijn blog veel te groot worden en is de beschikbare ruimte veel te snel vol en moet ik meer gaan betalen en dat gaat natuurlijk niet.

   Lieve groet terug.

  1. Hello Don, thank you for visiting and commenting.

   I am always intriged by these ‘ things’ (don’t know how to translate their name into English) …. and am also pleased that my cellphone has such a good camera in it…

Mag ik luisteren naar jouw ♫ ~ May I listen to your ♫