16 thoughts on “Nog iets…..”

  1. Ja inderdaad ;-)
   Hij ging rond op Facebook dus ik heb ‘m gejat en in een lijstje gezet….
   Jat ‘m gerust hoor, als je ‘m wilt gebruiken.

 1. Jáááá, nu doet het filmpje het! Wel oppassen hé, als je dat extra lot afneemt teken je meteen voor áltijd mee doen met dat lot , je moet het zélf weer stopzetten anders blijft het meespelen.
  Mijn schoonvader speelde op die manier op het laatst met 28 loten mee, hij was bijna blind en kon de kleine lettertjes niet lezen.Léés dus die kleine lettertjes!

  1. Ah fijn!

   Ja dat weten we, Joop is sowieso erg terughoudend en voorzichtig in deze zaken.
   Bedankt voor je goede zorgen hoor!

   Ach jeetje dat is wel een hoop, hoop dat t opgelost kon worden zonder al te veel ellende naderhand.

   1. Nou ik ontdekte het bij toeval, de dame postcodeloterij vond het dóódnormaal dat iemand vijn zijn leeftijd (boven de 80 en ze hébben natuurlijk al zijn gegevens) met steeds meer loten gaat spelen, de goede man snapte niét waar z’n geld bleef en begreep niet waarom hij zulke dikke pakken afschrijvingen kreeg met steeds hetzelfde nummer, door zijn slechte zicht zag hij de kleien verschillen niet.Ik háát de postcodeloterij erom dat ze zó slecht voor hun klanten zorgen.

    1. Ach jeetje wat sneu!
     Sja…….niet alleen de PCL maar ook tal van andere instanties staan er megaslecht om bekend dat je wel met 0.01% moeite je kan aanmelden maar met nog geen 100% moeite je kan afmelden…..

 2. Mocht je nog geen nieuwe voornmens hebben (waar ik overigens niet aan doe ;-) ) dan liggen de goede voorbeelden hier voor het oprapen!
  En met dat “heb lief” komt het zeker goed…

  Schitterende achtergrond, Mel, werkelijk práchtig!

  Liefs Kakel

Mag ik luisteren naar jouw ♫ ~ May I listen to your ♫