Een compleet nieuwe dierentuin in Emmen….
Er is al veel over gezegd en geschreven….
Bij een nieuwe dierentuin hoort een nieuw logo en ook een nieuwe naam…..
Die 2 zaken zijn vandaag bekend gemaakt…

rondleidingwildlands290315a

Zowel het logo als de naam vind ik erg mooi al zal ik vast wel de term ‘Noorder Dierenpark’ blijven gebruiken ;-)

10x Akkoorden op ~ 1x Chords on “Nieuwe naam”

  1. Nou inderdaad….. ik heb van mijn contactpersoon al veel mogen horen over de plannen….als het allemaal komt zoals zij voor ogen hebben wordt het prachtig en indrukwekkend bijzonder. Ik verheug me erop.

  1. Ja dat is ook altijd mijn bezwaar alhoewel ik ook wel begrijp dat het meer publiek trekt als het in het Engels opgesteld is, niet alleen voor buitenlandse toeristen maar ook voor onze eigen multiculturele samenleving….

   Overigens….dit gezien: http://melodymusic.nl/voor-petr/ ?

 1. Het is dat je het zegt, ik had er niets over gehoord. ook ik vind het jammer dat men een Engelse naam kiest en de argumenten slaan nérgens op natuurlijk, wie hier woont moet gewoon Nederlands spreken en het helpt niet echt als dan alle Nederlandse namen verdwijnen. Ik zie het trouwens in Frankrijk niet gebeuren dat men namen verengelst om meer bezoek te trekken .Alleen Nederland heeft die “weg met ons” mentaliteit .

  1. Er schijnen al kritieken gekomen te zijn van de ‘mensen die er verstand van hebben’ dat deze naamswijziging het park geen goed zal doen…. tja….afwachten… toekomst zal het wijzen…..

   Erg jammer inderdaad! Ik snap wel waarom men het doet maar ik sta er niet achter, geenszins!

   Tja….in de ogen van degenen die het voor het zeggen hebben hier is de Nederlandse mentaliteit kennelijk een ‘iets’ dat geen waarde heeft noch behoeft…. te triest voor woorden maar helaas wordt er wel naar gehandeld.

Mag ik luisteren naar jouw ♫ ~ May I listen to your ♫