Zwijmelen

Nieuwe Jasjes

logozwijmelenopzaterdaga

 

Marja‘s

Zwijmelen op Zaterdag

174

Gestart op 17 november 2012

 

Welk nummer ook uitgevoerd gaat worden, ongeacht van welke artiest(en) ook, een essentieel deel van het Jeans-concept is het nieuwe jasje dat dat nummer krijgt. Het nummer hieronder kreeg bovendien ook letterlijk nieuwe jasjes. De titel van het lied zegt veel, zo niet alles. Laat ik het vandaag bij Jeans houden en zeggen dat ik al weer met spanning uitkijk naar het nieuwste Jeans-jasje, show 26; Magic en natuurlijk de talrijke ‘jasjes’ die in die show weer letterlijk en figuurlijk op de planken gebracht gaan worden.

12 gedachten over “Nieuwe Jasjes

    1. Dat klopt inderdaad….. heb m vandaag vaker om mijn middel gedragen dan dat ik hem aan had… nu hangt hij weer op de kapstop, daar blijft ie voorlopig ook nog wel ff… naast mijn zomerjas ;-)

  1. Leuke jasjes en die kleurtje zullen het zéker goed doen op het podium.
    Een prachtig nummer dat (ik vraag nederig excuus) niémand mooier kon brengen dan Freddy zelf! Hij gaf het natuurlijk een extra dimensie mee doordat hij al wist dat hij aids had.

    1. Het knalde inderdaad behoorlijk, die kleuren.

      Daar hoef je geen excuus voor te vragen, dat is uiteraard meer dan oke want het is en blijft altijd een kwestie van smaak. En ergens geef ik je ook gelijk, want zo’n ziekte hebben en dan zo’n nummer moeten uitvoeren is emotioneel een heel ander verhaal dan het avond aan avond te moeten brengen terwijl jezelf volledig gezond bent en dus niet weet hoe het voelt zo destructieve ziekte te moeten ondergaan.

Mag ik luisteren naar jouw ♫ ~ May I listen to your ♫