Kraambezoek

Enige tijd geleden maakte ik met een LIEVE BLOGSTER een afspraak om elkaar weer eens te ontmoeten en gezellig bij te kletsen onder het genot van een lekker bakkie leut. We spraken halverwege af want dat zou dan wel zo eerlijk zijn, dachten we ;-)
Die afspraak vindt morgenmiddag plaats maar vandaag besloten we toch de locatie van de afspraak te wijzigen. Gek als we beiden zijn op de dierentuin in Emmen en verslaafd als we beiden zijn aan onze fotocamera, beiden toevalligerwijs ook nog eens dezelfde, is het niet zo vreemd dat we elkaar daar gaan ontmoeten, zeker niet als je weet dat er afgelopen maandagavond weer een olifantje is geboren. De 25e nog wel sinds Mingalar OO als eerste olifant in Emmen geboren werd op 1 maart 1992.

Maandagavond beviel Htoo Yin Aye van een gezonde, forse zoon. En dus gaan we op kraambezoek morgenmiddag. Uiteraard hopen we ook de 4 leeuwenwelpjes voor de camera te krijgen, die op zondagmiddag 7 april geboren zijn uit Mama Tia met Papa Zulu. Ze hebben mooie namen gekregen, te weten: Aïsha, Dalila, Lula (3 meisjes) en Timba (1 jongen).
Morgenavond hoop ik een log te plaatsen met foto’s van de nieuwe aanwinsten, waarvan de welpjes en het olifantje uiteraard niet de enigen zijn. Het park mag zich verheugen op veel jong grut en dat is voor de bezoeker natuurlijk extra uitdagend om te gaan bewonderen.

6x Akkoorden op ~ Chords on “Kraambezoek

Voel je vrij & musiceer naar ♥-elust met mij mee. Feel free to share the 'music' in your ♥ with me