Schiere Bagger

Klussen geklaard…

….Nou ja, bijna dan…. ;-)
Het lijstje met klussen was behoorlijk lang, zoals ik HIER! al beschreef. De woonkamer is klaar, de beide hallen ook, de keuken ook, én tot mijn hele grote vreugde….de wc eindelijk ook! Oké toegegeven…. er moeten zo her en der nog wat ieniemienie-kleine puntjes op de diverse i-tjes maar dat komt wel zodra Joop vakantie heeft. Op het lijstje staat nog onze slaapkamer, die is al wel verder gevorderd dan hij was maar nog niet klaar. Er moet daar nog een deel geverfd en behangen worden. De slaapkamer is, zeg maar, voor zo’n 80% klaar nu. De wc beneden stond, bij mij althans, het hoogst op het lijstje. Zoals jullie wellicht wel weten heb ik jarenlang ‘van alles en nog wat’ gespaard in het thema muziek. Het meeste is verkocht toen we een jaar geleden de woonkamer al (deels) aanpakten. Een ander deel echter niet, dat was/is me te dierbaar en wilde ik dus in de wc-ruimte hebben. Vanmiddag kon ik dus de dozen weer tevoorschijn halen, alles afwassen en een plekje geven, joepieeeeeee. En natuurlijk wil ik dat graag met jullie delen….

16 gedachten over “Klussen geklaard…

 1. Op jullie wc valt heel wat te bekijken, leuk zeg!
  Jullie zijn verder als wij met klussen, het is wat gestagneerd bij ons. Maar dit weekend geven we er weer een slinger aan!
  Fijn weekend!

  1. Ja he? Dank je wel hoor.
   Morgen gaat Joop nog wat kleinigheden doen en dan zondag niets…. dan mag hij kok bij zijn bbq zijn ;-)

   Dank je wel, jullie ook!.

 2. WOW… wat is ie leuk! Echt super. En die bril…. uniek. Het is wel heel erg mooi geworden. Je gaat er voor je plezier zitten, met een muziekje erbij;-).

  Liefs Frederique

  1. ;-0) dank je wel lieverd. Haha ja de klok die op de grond staat bevat ook een radio, als je hier eens bent zal ik ‘m voor je aanzetten ;-)
   -x-♥

 3. Ode voor Joop. Heerlijk zo’n klussenman. Op zo’n toilet zitten tingelen ,nou leuk toch, Prachtig
  Liefs, Ria
  Je mag Joop best wel een knuffel geven voor zijn werk.

 4. Wat geweldig leuk die wc. Je zou er voor de lol op willen. Zelfs de sifon is voorzien van noten.
  Ik vroeg me direct al af of er een muziekje gaat spelen als je op de bril gaat zitten. Maar je bent dus wel voorzien van muziek, las ik.
  En die ‘letterbak’ met vingerhoeden? is prachtig. Ook allemaal voorzien van muzikale afbeeldingen, neem ik aan.

  1. Dank je wel Greet. Haha ja de sifon, was een uitdaging apart… de vorige bewoners hadden alles knalblauw geverfd en wij kregen het er niet helemaal goed af. Gelukkig had ik nog panty’s in de kast met muzieknoten erom, dus die heb ik er maar omheen gewikkeld.
   Nee de bril blijft stil (gelukkig ;-)) )
   Ja, de letterbak is gevuld met (links) vingerhoedjes met muziekinstrumenten en (rechts) vingerhoedjes met afbeeldingen van musicals erop.

 5. Ik hoop dat eventuele manlijke bezoeker niet ál te veel afgeleid worden door alles dat er te zien is… dan kun je blijven soppen;-)
  leuk hoor zo’n op en top muzikale WC , daar ga je voor je lol zitten;-)

  1. ;-) De mannen hier weten dat ze ‘moeten’ gaan zitten, mannelijke gasten komen er zelden en zij die hier wel komen weten dat ik dat zitwerk waardeer ;-)

   Dank je wel hoor, ben er zelf ook erg blij mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge