Zing-Zo

Ga je mee?

Zing Zo;
limerick op zondag

Marja ~~ Ria ~~ Fréderique bij mij ~~

perron

Heej, zullen we samen op reis gaan?
Ik zie ons al op een perron staan!
Waarheen maakt niet uit,
de reis kost geen duit,
in dromen krijgt elke wens ruim baan!

We gaan heerlijk ontspannen treinen,
van hot naar her via droomlijnen.
Batterij oké,
dus camera mee,
zo herinneringen verfijnen.

Zo’n treinreis is echt niet onhaalbaar,
want gratis is altijd betaalbaar.
Dus kom, zeg het maar,
zeg ja, dan is ’t klaar.
Voorpret van dit reisje: onschatbaar!!

10 gedachten over “Ga je mee?

 1. Je hebt een mooi gedicht gemaakt bij een mooie foto.
  Misschien jammer, maar met de treinreizen is niet echt aan mij besteed. Ik zit nooit goed met mijn korte beentjes. En dat is soms wel eens jammer, want er is zoveel moois te zien tijdens een treinreis.

  1. Dank je wel.

   Niet vanwege de lengte van mijn benen maar ook ik reis zo goed als nooit met het OV, teveel factoren die dat voor mij zo goed als onmogelijk maken. Maar…. in een droom kan het wel, dan kun je immers alles naar eigen hand zetten ☺

 2. Zo ik stap even binnen in de trein er zullen vast wel dorstige kelen zijn.
  Wie wil wat fris, een koffie, thee, of ach meneer en mevrouw voor u een wijn..

Mag ik luisteren naar jouw ♫ ~ May I listen to your ♫