Thursday Challenge

Favoriete-Foto-2

logothursaychallenge Dale’s Thursday Challenge

Thema 14 – 21  januari 2016

2e week FAVORITE PHOTO – 2 weken thema
(je favoriete foto van het jaar of afgelopen jaren)

favorite2

10 gedachten over “Favoriete-Foto-2

  1. Het is één van de allermooiste mensen die ik ooit ontmoet heb…waarvoor ik heel dankbaar ben… en gelukkig is de genegenheid wederzijds. Het is een cadeautje aan mezelf om hem ergens mee te plezieren.

   Dank je wel.
   Melody componeerde ~ composed Favoriete-Foto-2My Profile

  1. Je kent me aardig ;-)

   Het is zo moeilijk kiezen als je zoveel foto’s hebt. Ik ben een rijk mens met zoveel mooie dingen in mijn leven, dat ben ik me gelukkig elke dag weer heel erg bewust.

   Jeans-foto’s hadden inderdaad ook gekund, onlosmakelijk met mij verbonden… maar dat is mijn maandagmeneer ook. Deze foto is gemaakt op een prachtige dag waaraan we beiden heel fijne herinneringen bewaren. Onbetaalbaar deze man! Hij is al 90 inmiddels en dus een ‘mens van de dag’ maar ik hoop dat ik nog heel veel dagen hem mag kennen.
   Melody componeerde ~ composed SchuilenMy Profile

  1. Klopt ;-)
   En dat klopt ook, ondanks dat ik hem al vele jaren ken verbaast het me nog met regelmaat hoe hij uit de hoek kan komen en ondanks zijn heel hoge leeftijd zo ruimdenkend is!
   Melody componeerde ~ composed BewegingMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge