Eind van de dag

4

Carlos Photo Friday ~~ Thema 7-14 augustus = END OF DAY

endofday

4x Akkoorden op ~ Chords on Eind van de dag

 • ria  schreef ~ wrote:

  Wat een prachtige foto van een prachtige lucht.

  Liefs en een zonnige dag,

  Ria

  • Melody  schreef ~ wrote:

   Ja hè, luchten zijn elke seconde anders, altijd weer schitterend…
   Dank je wel hoor, liefs terug.

 • Kakel  schreef ~ wrote:

  Die kleuren zijn ongelofelijk, ook al zie ik ze echt wel. Ik kan merken dat ik geen goeie camera heb. Als ik een foto van een dergelijke lucht zou maken, komen de kleuren er vertekend op te staan. Alhoewel ik soms mazzel heb.
  Liefs en houd je taai <3

  • Melody  schreef ~ wrote:

   Dank je wel lieverd. Valt toch wel mee? Met de meeste automatische camera’s van tegenwoordig kun je weinig fout doen… en met een digitale op handmatige instellingen is het een kwestie van oefenen ;-)

   -x-♥ ik doe mijn best.

Ik 'beluister' graag jouw 'muziek' ~ I'dd love to 'listen' to your 'music'

CommentLuv badge

Xieje graag terug! ~ Love to see you again! All rights reserved by Melody Music 2003-2017