druppelenstromen

Tegenstelling

Bekijk de bijdrage van:

 

 

Heb jij ook een leuke uitvoering van deze uitdaging?
Laat dan de link naar jouw blogpost achter in een reactie onder dit logbericht zodat ik hem erbij kan zetten, ik kijk er naar uit, bedankt alvast!

Thema Tegenstelling 240 / 20-27 oktober 2015 : met dank aan Ferrara:
Zwaar-Licht

10x Akkoorden op ~ 1x Chords on “Druppelen – Stromen”

 1. Fantastische foto. In welke tuin heb je die gemaakt? Of is het je echtgenoot die zijn aquarium schoonmaakt? ;0))

  Ik had weer eens grote moeite met kiezen. Het archief kan ook nog te groot zijn. De wedstrijd ging op het eind tussen Dieverbrug en Granada. De laatste won omdat de druppels beter zichtbaar zijn.
  ferrara-victoriene.blogspot.nl

  1. Dank je wel. In de dierentuin van Antwerpen…. 1 van de aquaria daar werd door 1 duiker schoongemaakt terwijl duiker nr. 2 de vissen in dat aquarium met de hand voerde…waaronder een rog die telkens bij zijn lijf omhoog en omlaag zoefde… we hebben er minutenlang soort van gebiologeerd naar staan kijken, prachtig schouwspel !!

   Haha ja kan ik me voorstellen… mijn archief op de pc is niet zo heel groot, bewust niet. Ik zet redelijk gauw de fotomappen over naar een losse harde schijf…

   Ik ben benieuwd, kom zo bij je kijken, eerst even linkje plakken.

  1. Zodra dat ooit gebeurt….zal ik dat hier gelijk melden uiteraard maar die kans dat het gebeurt is wel heel onwaarschijnlijk al vinden we beiden een aquarium van vloer naar plafond natuurlijk wel helemaal geweldig.

   Ahh fijn, ik kom gelijk kijken, eerst even linkje plakken.

   Dank je wel Dame, hetzelfde gewenst

  1. Dank je wel….

   Ja klopt…. en gelukkig constateer ik dat dat in elke dierentuin waar ik tot nu toe ben geweest, ook regelmatig en zorgvuldig gebeurt.

 2. Dat visje bij de duikbril, wat een leuk gezicht :-) Diepzeeduiken lijkt me een mooie sport. Maar dan niet in de Noordzee ;-)
  Liefs en een knuffel xx

Mag ik luisteren naar jouw ♫ ~ May I listen to your ♫