*2017·Beestenspul·MOND

Doggie-Fun

Vandaag zou ik oppassen op een bruine viervoeter met de naam Simba want mijn jeugd zou met een 2-tal vriendinnen naar de dierentuin…. het weer bracht daar verandering in, geen van 4-en zag het zitten om met dit weer door de dierentuin te hobbelen, ze verwachtten weinig te zien behalve dan grauwe luchten en een witte wereld.  Die plannen werden dus omgegooid en in plaats van met elkaar naar de dierentuin stapten ze bij elkaar in de auto, namen de honden mee, ja alle drie dus, en togen naar Amen. Een schitterend stuk natuurgebied op nog geen 10 km hiervandaan.

Daphne nam de camera mee en beloofde me mooie foto’s van mijn honden te maken. Ik weet dat mijn honden gek op sneeuw zijn en ik weet ook dat dat mooie foto’s kan opleveren maar ja Kootje zelf in de sneeuw… nee da’s geen wijze optie. Ik bleef dus lekker thuis en ging aan de slag met de voorbereidingen van de Nieuw Jaars Loghop voor morgenavond, ben nog niet klaar maar wel aardig opgeschoten.

Een paar uren later kwam het viertal weer thuis en hadden we het heel gezellig. Na enige tijd vertrok het viertal weer om samen inkopen te doen voor de avondmaaltijd, de honden bleven toen wel even bij mij. Er werd gekookt, samen gegeten en menig lachsalvo gierde door de woonkamer van de ene na de andere hilarische opmerking.  Inmiddels is het alweer halverwege de avond en zit ik weer alleen op de bank, met 2  honden in dit geval. Mijn jeugd is onderweg om hun beide gasten en 4-voeter naar huis te brengen. Het is verre van goed weer hier in het noorden dus ik heb ze op het hart gedrukt voorzichtig te zijn en uiteraard de andere meiden veilig thuis te brengen en zelf ook weer safe and sound thuis te komen. Over 1,5 uur is manlief ook weer vrij en moet hij een soortgelijke route afleggen, ook hij zal hopelijk probleemloos thuis komen.

Jullie begrijpen dus wel dat de foto’s in dit logbericht….. en alle overige.…. niet van mij maar van Daphne zijn. Ik mocht ze gebruiken en hier plaatsen dus dat doe ik dan ook want ze zijn te mooi om ze niet te tonen….

Het was een heerlijke zaterdag, zowel voor de jeugd en hun gasten, als voor de honden als voor mij… zulke gezellige momenten mogen vaker voorkomen *glimlach* ! Saskia en Loïs, dank je wel voor jullie bezoek en gezelligheid!!

8x Akkoorden op ~ Chords on “Doggie-Fun

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge