Di-Wo ~ Masker

DiWoDi-Wo ~
Gedichten op elke 2e woensdag
13
Gestart op 6 juli 2016

Lees ook de bijdrages van:Erachter verscholen
het echte verholen
van alle lef bestolen
sociaal gewenst gedrag bevolen.

Ervoor toneel spelen,
aanpassen aan taferelen.
Het heeft zijn voor- & nadelen.
Overlevingsrituelen.

Zeker weten, niet misschien.
Laat de waarheid zien,
in het puurste stramien,
dat is het eerlijkst bovendien.

10x Akkoorden op ~ Chords on “Di-Wo ~ Masker

 1. Ik dacht dat ik goed bezig was dat ik al mijn gevoel wegdrukte, want zodoende voelde ik niets…
  Dit masker is een en al verstopte pijn. Althans, dat is wat ik erin zie. Ik vind het een heel mooie foto!
  Dikke knufel ♥

  • Dat is precies wat ik er ook in zag/zie/voel

   En nee, we houden onszelf voor de gek denkende dat we het weg kunnen stoppen en niets voelen… het onszelf ervan overtuigen dat we iets niet voelen werkt averechts ;-(

   Dank je wel lieverd.

   knuffel -x-♥

   • Het komt ook omdat je graag vooruit wilt kijken, naar de toekomst. Maar nu weet ik dat je eerst aan je verleden “moet” werken om in het heden redelijk normaal te kunnen functioneren. Wij werken er toch maar mooi aan!
    Dikke knuffel xxx

    • Ja precies…… het werken aan het verleden, ik zou heel graag willen kunnen zeggen dat ik daar klaar mee ben maar helaas….. ik bevrees eerlijk gezegd ook of dat ooit zal gebeuren…. het normaal functioneren gaat me redelijk af al zijn mijn valkuilen nog steeds link en soms ook heel diep…. Ja dat is waar! En dat blijven we ook doen!

     xxx

Voel je vrij & musiceer maar naar ♥-elust met mij mee... Please feel free to share the 'music' in your ♥ with me...