Zoals welbekend onderhand wijzig ik vaak het thema op mijn blog.
Aan de ene kant omdat een layout me nogal snel verveelt en aan de andere (belangrijkere) kant omdat dat gepuzzel veel tijd kost en voor mij een ideale afleiding is op momenten dat mijn hoofd dreigt over te lopen en mijn lijf in de ‘weigert-tot-functioneren’-modus verkeert.

Daphne krijgt dat natuurlijk altijd mee en met enige regelmaat zit ze met haar laptop op schoot naast mij op de kleine bank want zien sleutelen = wil ook sleutelen… en zij heeft beduidend minder mogelijkheden dan ik aangezien zij gratis blogt…

Dat is per vandaag verleden tijd… een nieuwe uitdaging voor mij ligt op de loer, ik mag haar gaan leren wat allemaal mogelijk is, te leuk!!

Vandaag is haar blog: https://daphnechantal.wordpress.com/ dus verhuisd naar een eigen domein. Na enig nadenken over het wel of niet willen betalen voor een blog waarbij uiteindelijk de beslissing viel om dat wel te gaan doen wilde ze ook wel een nieuwe naam… en die werd dus:
dcdjfotografie en haar webstek is dus nu: http://www.dcdjfotografie.nl/

Vanochtend rond 10 uur is het werk begonnen en inmiddels is alles zo goed als klaar. Ondanks dat ik er zelf ook een handje in heb gehad wil ik met name Vonnie-B bedanken want zij heeft het mogelijk gemaakt door dat te doen waar ik (nog) geen kaas van heb gegeten, het overzetten namelijk van de databases en alles dat daarbij hoort nadat Daphne en ik gisterenavond al een domeinnaam hadden geregistreerd en een hostingpakket hadden aangeschaft. Toen Vonnie klaar was kon ik aan de slag met het overbrengen van alle bestanden en het terugplaatsen van de inhoud van de zijkolom en het toevoegen van noodzakelijke plugins.

Vanaf hier wens ik Daphne dus veel plezier op haar nieuwe stek!!