*2015·OOG·Photo Friday

Beste van 2015

Photo Friday – Thema van vrijdag 25 december 2015 = BEST OF 2015

(dit is dan misschien wel niet de beste foto die ik maakte in 2015 maar wel de foto waar ik heel blij mee was omdat dit schuwe dier maar zelden echt goed zichtbaar is en nog veel minder contact met het publiek zoekt.. wat hem deed besluiten van dat gedrag af te wijken weet ik niet maar hij kwam direct op mij af en bleef, aan de andere kant van het hek, zo dichtbij mij als hij maar kon komen, staan.)

bestof2015

7x Akkoorden op ~ Chords on “Beste van 2015

  1. grinnik… nu je het zegt, die was mij nog niet eens opgevallen…
   afgezien van dit snoetje… valt dat groene ding in zijn keel me telkens weer op, lijkt op een witte druif maar of het dat ook is… geen idee
   Melody componeerde ~ composed WE-300 *69*My Profile

  1. Voor mij is het alleen maar gevoel want dat herinner ik me bij elke foto ook al heb ik ze al heel lang geleden gemaakt.
   Die andere zaken zijn voor mij minder belangrijk zoals jeweet.
   Melody componeerde ~ composed WE-300 *69*My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge