Alfabet

Alphabet-Challenge ~ 4M

Alphabet-Challenge 

 

bij Daphne 

 

Ronde 4 – Letter M –

 

Gestart op 4 – april – 2016

 

8 gedachten over “Alphabet-Challenge ~ 4M

 1. Ik kan niet op jou blog Voluit Leven reageren Ik krijg bericht :Melodymusic.nl heeft haa/zijn blog niet juist geconfigureerd Fire Fox heeft geen verbinding met deze website gemaakt om diefstal te voorkomen.
  Ik kon het wel lezen Mooi verslag weer.
  Liefs
  ria componeerde ~ composed Zing – Zo – andersMy Profile

  1. Ik heb het zelf ook even getest met firefox maar hier werkt het wel (ook zonder dat ik ingelogd ben)… Zal dus wel te maken hebben met de veiligheidsinstellingen in firefox op jouw pc denk ik…. iets anders kan ik niet zo snel bedenken.
   Alhoewel je wel op een andere post kunt reageren, vreemd dus.

   Fijn dat je het wel lezen kon, liefs terug
   Melody componeerde ~ composed Alphabet-Challenge ~ 4MMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge