Nadat afgelopen zondag mijn blog crashte en ik niet snel genoeg naar mijn zin antwoord kreeg op mijn helpdeskticket, ik een ander iemand aan zijn jasje trok die mij binnen een paar minuten weer op gang hielp… ben ik veel bezig geweest met het herorganiseren van de layout en de juiste weergave van de inhoud. Ik ben nogal pieterepeuterig en het is me niet snel naar de zin. Inmiddels staat alles er (bijna… je moet iets te wensen over houden nietwaar?) zoals ik het wil hebben. Voor zover ik het zelf kan beoordelen is zowel de leesbaarheid als de laadtijd weer prima in orde. (mochten jullie dit anders ervaren dan lees ik dat uiteraard heel erg graag!). Zojuist heb ik een categorie-karweitje afgerond. Ik hou niet van lange lijsten met links van categorieën en archieven. Jullie kunnen nu in de linkerkolom een aantal scrolbalkjes zien. Boven elk scrollbalkje staat de hoofdcategorie gelinkt. In elk scrollbalkje zien jullie dan de subcategorieën met het aantal berichten dat elke subcategorie bevat. Dit vergt al met al veel tijd die ik er met veel plezier in steek want het freubelen is nou eenmaal een grote hobby. Dingen die ik bedenk, uitzoeken naar mogelijkheden en dan toepassen. Leren door te doen, al heeft dat wel risico’s in zich maar dat moet dan maar, no pain no gain of wel dan?