Schiere Bagger

Alle goede dingen komen langzaam

Nadat afgelopen zondag mijn blog crashte en ik niet snel genoeg naar mijn zin antwoord kreeg op mijn helpdeskticket, ik een ander iemand aan zijn jasje trok die mij binnen een paar minuten weer op gang hielp… ben ik veel bezig geweest met het herorganiseren van de layout en de juiste weergave van de inhoud. Ik ben nogal pieterepeuterig en het is me niet snel naar de zin. Inmiddels staat alles er (bijna… je moet iets te wensen over houden nietwaar?) zoals ik het wil hebben. Voor zover ik het zelf kan beoordelen is zowel de leesbaarheid als de laadtijd weer prima in orde. (mochten jullie dit anders ervaren dan lees ik dat uiteraard heel erg graag!). Zojuist heb ik een categorie-karweitje afgerond. Ik hou niet van lange lijsten met links van categorieën en archieven. Jullie kunnen nu in de linkerkolom een aantal scrolbalkjes zien. Boven elk scrollbalkje staat de hoofdcategorie gelinkt. In elk scrollbalkje zien jullie dan de subcategorieën met het aantal berichten dat elke subcategorie bevat. Dit vergt al met al veel tijd die ik er met veel plezier in steek want het freubelen is nou eenmaal een grote hobby. Dingen die ik bedenk, uitzoeken naar mogelijkheden en dan toepassen. Leren door te doen, al heeft dat wel risico’s in zich maar dat moet dan maar, no pain no gain of wel dan?

20 gedachten over “Alle goede dingen komen langzaam

 1. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa, knap van je!

  Lekker uitpuzzelen.
  Doe ik eigenlijk liever met een sudoku ;-)

  Onlangs leerde ik adresstickers uitprinten.
  Nooit gedaan.
  Maar met wat geduld en geklooi, lukte het opeens wonderbaarlijk.
  En dan het goeie gevoel hé?

  1. Sudoku doe ik ook elke dag hoor ;-)

   Dank u zeer meneer….

   Ja euforie voelen werkt bij mensen zoals jij en ik, extra hoog duur he ;-)

 2. Het ziet er rustig uit voor jouw doen. Dat bedoel ik niet onbeleefd ;-) maar dat is het eerste wat me opvalt. Leuk ook , de afwisseling met de plaatjes links en je blogroll rechts. Heel overzichtelijk….Prima!

  1. Ohja? Goh… ehhh zo zie ik het zelf niet eens ;-)

   Ach ja, ik had al zo lang geen 3-kolomslog, ik d8 laat ik dat weer eens een tijdje proberen ;-)

   -x-♥

  1. Dank u dank u dank u ;-)

   Is niet moeilijk hoor….. je moet het net even weten…. ik wil je best helpen hoor, of het voor je doen, maar ja helaas heb ik geen kennis van de beheeromgeving van blogspot…

   Dank je wel hoor, lief van je!

   -x-♥

  1. Jawel he?

   Aha jij hebt er ook al last van dus… ik ga het wel vergroten want ik vind het niet prettig te weten dat sommigen meer moeite moeten doen om alles te kunnen lezen ;-) Bedankt dus
   voor het melden.

   Eh ja hoelang ik dit volhoud…geen idee, zodra het tussen de oren weer op de hobbel gaat ga ik weer aan de freubelarij Is mijn leukste in-huis-tijdverdrijf ;-)

 3. Ik vind de linkerkolom heel leuk gedaan met die fotootjes.
  Het ziet er keurig en overzichtelijk uit nu.
  Voor zolang het duurt… ;-)
  O ja, hoe krijg ik een foto van Nickie in een zijkolom?

  1. Dank je wel meis.

   Dat doe je bij Weergave —> Widgets —> tekstwidget met daarin een afbeeldingscode
   Ik zal je de stappen even in de mail uit leggen!

Mag ik luisteren naar jouw ♫ ~ May I listen to your ♫