14 thoughts on “Afvallen-Steunen”

 1. Tja dat is de keiharde realiteit in het noorden.Triest ik zou best willen dat het wat beter zou zijn geregeld…….maar ja wie ben ik.

  1. De enige schrale troost die de noorderlingen hebben is dat zij niet de enige slachtoffers zijn van die corrupte bende in Den Haag

   1. Dat is zo, schandalig en zo gaat het maar voort.Toch zou ik niet ergens anders willen wonen….maar ja de Noordelingen ook niet maar wel veilig als het ff kan.

    1. Ja inderdaad met de grootste criminelen (belastingdienst) aan kop…. het land en de economie naar de verdoemenis over de ruggen van de burgers aan wiens draagkracht geen seconde gedacht wordt omdat het hen geen *** interesseert.

 2. Ik heb het wel gedacht dat je daar zou uitkomen en ik vind hem heel goed, hoewel het voor onze landgenoten in het Noorden rampzalig is.
  De mijne heeft ook een politiek tintje.

  1. Klopt…. maar niet-noorderlingen zijn op andere fronten eveneens slachtoffer van die ellende in DH

   Ik kom zo kijken.

 3. Dit moet wel in Groningen zijn… En dan die stomme Kamp met zijn “sorry,” Verder treft hij geen maatregelen, terwijl de overheid per dag 30 miljoen euro verdient aan het gas.
  Schandalig!
  Liefs xxx

  1. Klopt…… jammer alleen dat die ‘heren’ die de macht hebben er iets aan te doen hun ogen alleen maar op hun beurs gericht houden….

Mag ik luisteren naar jouw ♫ ~ May I listen to your ♫