Beestenspul

Adoptie-Actie Dierenpark Emmen *4*

Adoptie-Actie Dierenpark Emmen nr. 4 :
Per 2 februari €.450,00 = 9 contracten!!!!

Het nieuwe jaar is al weer 21 dagen oud….
Zoals de drie voorgaande jaren wil ik ook dit jaar weer proberen de dieren in DIERENPARK EMMEN een handje te helpen en vraag ik weer om jullie hulp daarbij!

Je kan een dier(soort) adopteren voor €.50,00. Natuurlijk is het net als voorgaande jaren ook dit jaar weer mogelijk om met kleine bedragen dat bedrag van €.50,00 euro bij elkaar te halen. Immers, vele kleintjes maken één grote?

Wellicht is het ook dit jaar weer mogelijk om met een grote groep mensen meerdere contracten te realiseren. De laatste keer, 2013, waren dat er 9. De keer daarvoor, 2012, waren dat er 4. En de keer daarvoor, 2011, waren dat er 11. Dit zijn allemaal prachtige resultaten waarop wij als bloggers gezamenlijk heel trots mogen zijn. (En dankbaar in mijn geval.) Eveneens is het zo dat de dierentuin in Emmen, ons daar ook elke keer enorm dankbaar voor is; getuige wel het feit dat zij al 2x een kadootje bij iedere enveloppe instopten voor de individuele adoptant.

Kortom… ik vraag ook dit jaar weer jullie hulp. Elke euro is zeer welkom en onder het mom van: “beter één dan geen” hoop ik dat er weer een mooi bedrag samenkomt uiteindelijk en ik weer vele enveloppen op de post mag doen, zodra ik de contracten heb gehaald op maandag 26 mei. Wil jij als adoptant mee om die contracten te halen ben je uiteraard van harte welkom!!

Laat het me maar weten! Je mag het hier in een reactie achterlaten maar je mag me uiteraard ook mailen op melodymusic62@gmail.com of in een berichtje op whats-app of sms achterlaten. Je kan me ook vinden op Twitter (Melody62) & Facebook (Koba Steenkamp), of laten horen door mij te bellen. Hoe dan ook ik lees/hoor héél graag dat jij ‘JA!” schrijft/zegt.

Wie?
Hoeveel?
Welk dier?
€.50,00
Tijgers
 Bastiaan & Daphne  €.50,00  Giraffes
 Rineke  €.50,00  Olifanten
 Corry  €.50,00  Elanden
 Truus  €.50,00  Prairiehonden
Frederique €.50,00 Pinguins
 Kakel  €.25,00 1/2 Roofvogels
 Via Terra  €.50,00  Leeuwen
 Wilma  €.25,00  1/2 Roofvogels
 Reismeermin  €.50  later in te vullen
Cassie  €.50  later in te vullen
Wie wil mee contracten halen op maandag 26 mei? : Corry, Truus, Frederique, Reismeermin

22 gedachten over “Adoptie-Actie Dierenpark Emmen *4*

  1. Fantastisch lieve Truus, dank je wel.

   Ik heb het aan de lijst toegevoegd en je naam gezet bij het lijstje van mensen dat mee gaat, gezellig!!

  1. Wauw, helemaal geweldig, dank je wel!
   Ik heb je genoteerd hoor, reuze gezellig.

   Ik zal je binnenkort even in contact brengen met Truus, die woont vlakbij jou, wellicht kunnen jullie samen reizen, is wel zo gezellig!

 1. Heh hej Mel,
  Sorry dat ik een tijdje niet bij je gelezen heb. Geen laptop, je weet wel ;-)
  Natuurlijk wil ik meedoen met een bijdrage voor de dierentuin! Je mag mij inschrijven voor 25.00 euro. Welk dier maakt mij helemaal niet uit, laat ik aan jou over.
  Liefs en een knuffel
  Kakel xxx

  1. Heeej mutsje….. hoe vaak moet ik je nog zeggen dat je je niet moet verontschuldigen bij mij? Je weet toch, alles mag en niks moet, en als jij reageert op een moment dat je er zin in hebt, is dat altijd precies op tijd, nooit te laat! -x-x-x-

   Helemaal top dat je weer meedoet…. ik zal je bedrag noteren en het dier op een later tijdstip invullen….

   Dank je wel hoor, knuffeeel terug -x-♥

  1. Dag Dame,

   Ja zeker zijn er leeuwen, 7 zelfs….
   Papa Zulu en Mama Tia met welpjes Dalila-Aisha-Lula-Timba
   en leeuwin Brandy (die naar men hoopt/vermoedt nu drachtig is)

   Dank je wel voor je mooie bijdrage, ben er blij mee natuurlijk en het park nog blijer; ik ga je toevoegen aan de lijst.

 2. Hoi Melody, ook ik ga weer meedoen. Mij maakt het dier niet zo uit, je mag het geld ook spreiden over meerdere dieren als mensen maar een half aandeel nemen. Totaal wil 50 euro bijdragen ;-)
  Enne ik durf het bijna niet te zeggen, maar op een maandag dan ben ik vrij en ik zou graag meegaan…

  1. Ha die Min, helemaal geweldig!!!!!!!!!!!!

   Ik ga je aan lijstje toevoegen, en natuurlijk is het helemaal top als je komt, dus u zijn welkom ;-)

Mag ik luisteren naar jouw ♫ ~ May I listen to your ♫