ABC-Wednesday 19 – G

abcw19klein
Mrs. Nesbitt’s
ABC-Wednesday
Round 19-G
My 105th entry ~
Mijn 105e bijdrage

Hello and good morning, -afternoon, -evening, dear people who all participate is this wonderful photomeme, which is a joy to me, week after week, after week. I’m always curious to what you come up with!

The challenging letter of this week is the G
and I’ve chosen for the word GREAT

This week I want to keep it short and simple… Introducing to you my number 1 favorite animal which I can not call my own. His name is Mekong and he is the Elephant Bull who lives in Wildlands Zoo in Emmen. Mekong is not only in size great but also in his character. Every time I visit him he amazes me by his gentleness in how he interacts with all the female elephants and the 3 little ones, all three bulls which are still childeren in elephant years.

Have a nice ABC-Wednesday-day / – week
~ ♫ M e l o d y ♫ (ABC-W-team)

wildlands-200816c

Goedemorgen / – middag / – avond beste deelnemers in deze mooi foto-uitdaging, waar ik week na week iedere keer weer veel plezier beleef.
Ben altijd heel benieuwd naar waar jullie mee komen.

De uitdagende letter van deze week is de letter G
en ik koos voor het woord GROOT

Deze week wil ik het kort en simpel houden en wil ik jullie voorstellen aan mijn nr.1 favoriet dier die ik niet ‘mijn’  mag noemen. Hij heet Mekong, is een olifantenbull en leeft in Wildlands Zoo in Emmen. Mekong is niet alleen qua formaat erg groot maar ook in zijn karakter. Iedere keer dat ik hem bezoek verbaas ik me over zijn vriendelijkheid in hoe hij omgaat met de dames in zijn kudde en de 3 jonkies, alle drie bulletjes maar nog pubers in olifantenjaren.

Wens je een fijne ABC-Wednesday-dag / – week.
~♫ M e l o d y ♫ (ABC-W-team)

36x Akkoorden op ~ Chords on ABC-Wednesday 19 – G

Ik 'beluister' graag jouw 'muziek' ~ I'd love to 'listen' to your 'music'

CommentLuv badge

~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ Xieje graag terug! ~ Love to see you again! All rights reserved by Melody Music 2003-2018 ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~