*2015·ABC-Wednesday·OOG

ABC-Wednesday-17R

ABC-Wednesday-17a Mrs. Nesbitts’ ABC-Wednesday

Round ~ 17

R

Hello and good morning, -afternoon, -evening, dear people who participate is this wonderful photomeme, which is a joy to me, week after week, after week. I am always curious to what everyone of you comes up with.
This week’s challenging letter is R and the word i’ve chosen is RUST
German born in 1961, reggae-musician, Diedel Klöver started in 2002 making artworks with scrapmetal in his Yard-Art.  Some of his works were exposed in the summer-art-exposition of 2015 in Art-Garden-Gees. Gees is a village in the dutch province Drenthe in the northern part of The Netherlands.

rust-roest-abcwednesday17r-111115

Hallo en goedemorgen, -middag, en/of -avond, deelnemers aan Foto-Uitdaging ABC-Wednesday. Een foto-uitdaging die erg leuk is en mij elke week weer nieuwsgierig maakt naar waar men mee komt, maar natuurlijk ook aan andere bezoekers van mijn blog.
De uitdagende letter van deze week is de letter R en ik koos voor het woord Roest.
De in 1961 in Duitsland geboren reggae-muzikant Diedel Klöver startte in 2002 met het maken van kunstwerken uit schroot in zijn Yard-Art.  Sommige van zijn werken zijn in de zomer-expositie van 2015 tentoongesteld in Beeldentuin-Gees.  Dat Gees in ‘mijn’ provincie Drenthe te vinden is vind ik natuurlijk een cadeautje die ik meermalen per jaar met liefde ‘uitpak’ *glimlach*.

 

38x Akkoorden op ~ Chords on “ABC-Wednesday-17R

  1. What a splendid turtle and wholly made of rusty waste. How clever of the sculptor
    Wat een prachtige schildpad en helemaal gemaakt van roestig afval .Wat knap van de beeldhouwer.
    Groetjes. Je bent een aanwinst voor het ABC op Wednesday team!
    Wil, ABCW Team.

  2. Niet alleen knap om zoiets te bedenken maar vooral om het uit te voeren. En dat het er dan ook nog zo uitziet, dat het geen schroothoop is maar op een schildpad lijkt :-)
    Liefs en een extra dikke pakkerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge