aanvallen

Met beiden de behoefte, (fluisterend… hoge nood) om te vluchten in een andere wereld, al is het maar voor een paar uur… stapten Anita en ik vanochtend om half negen de auto in om naar Burgers Zoo in Arnhem te rijden. Hoewel we in eerste instantie naar Dierenpark Amersfoort zouden rijden kozen we toch voor Arnhem omdat daar zowel de entreeprijzen als de parkeerkosten veel lager liggen aangezien we beiden beschikken over een abonnement van het Noorder Dierenpark Emmen. Onderweg vermaakten we ons met een heel interessant deel van Anita haar studie, het deel Psychopatologie, iets dat ons beiden heel erg interesseert. De tijd van de reis vloog dus om. Ook de voorspellingen van het weer kwamen (weer eens) niet uit, het werd veel mooier weer dan ons beloofd was, daarover dus geen klagen ;-)
Tussen de middag genoten van een heerlijke, vers klaargemaakte, lunch waarna we verder op stap gingen, het park is immers groot genoeg? Het was dan wel vaderdag maar volgens Anita en mij was het al snel dochter-dag. Niet dat we nou last hadden van de hoeveelheid bezoekers ofzo maar waar we ook keken, we zagen overal vaders met dochters, grappig was dat ons wel opviel dat veel moeders met lege wandelwagens liepen omdat vaders de dochters of op de armen of op de schouders hadden ;-)
Aan het eind van de middag zakten we vermoeid, mede door de warmte natuurlijk, weer neer op het terras waar we ’s ochtends waren begonnen met cappuccino en gebak. Bij het doen van die bestelling hadden we al gezien dat men ook wafels met warme kersen / poffertjes met aardbeien op het menu had staan, we beloofden de dame achter de bar dus dat ze ons later die dag terug zou zien. En zo zaten we dus even later watertandend te smullen van overheerlijke zaken. Daarna hebben we de auto weer opgezocht en begaven we ons weer op de grote weg terwijl de studieboeken weer op schoot kwamen en we de volgende pagina’s doornamen. Ruim anderhalf uur later stond ik voor het huis van Niels en Anita en reed ik na een afscheidsgebaar naar mijn eigen huis toe waar Joop me al met de koffie opwachtte. Wat heerlijk toch zulke dagen, daar heb je toch nooit genoeg van?!
Ohja, foto’s….natuurlijk heb ik die gemaakt, én weer op Picasa gezet, kijk maar HIER