18x Akkoorden op “Thursday Challenge

 1. Een leuke en aparte invulling van de challenge en voor ons de mogelijkheid om thuis de veiligheidsvoorschriften van een vliegtuig door te nemen. Volgende week vertrekt onze Transavia lijnmachine weer naar Málaga. We hebben er zin in. Groetjes Mara

  • Dank je wel.

   Nou dat komt dan ff goed uit dat ik deze foto koos. (maakte ik in maart toen ik voor het eerst in het vliegtuig zat, op weg naar Trees op Gran Canaria)

   Kan me voorstellen dat jullie er zin in hebben, geniet ervan!

   Groeten terug.

 2. Staat er tegenwoordig geen stewardess meer de boel te demonstreren ?
  Dit is natuurlijk wel veel beter , zo heb je het voor je neus mocht het nodig zijn ( wat natuurlijk niét te hopen is )

  • Ja wel hoor, 3 zelfs… voor, midden en achter….. maar ja, bijna niemand let daarop heb ik gemerkt… (zelfs ik niet want degene waar ik zicht op had die deed het zo overdreven dat ik ervan in de lach schoot en dus niet meer kon opletten, tenzij ik het wilde uitgieren, lijkt me niet handig in zo’n kleine ruimte)

   Ja precies, heb er vaak naar gekeken…………inmiddels al 4x

 3. Wat een mooie invulling zeg (helaas geen dubbel thema, maar dat kon ook haast niet)
  Hoop dat je nog vaker in de gelegenheid zult zijn hier zelf tegenaan te kijken, op weg naar een nieuw avontuur :-)

  • Dank je wel…. ja dat denk ik ook, eenmaal in paniek komt het oergevoel naar boven en dat regelt het handelen…. laten we hopen dat we ons nooit in die positie zullen bevinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>