22x Akkoorden op ~ 1x Chords on “6w-1b-Wind”

  1. Dank je wel Marion !

   Nee hoor, we zochten er ook niet om trouwens ;-)

   We zaten in de auto te smullen van dat weer daar en alles dat we zagen in dat schitterende licht dat op de foto helaas niet zo zichtbaar is als dat het in werkelijkheid was…. we hebben de auto meermalen aan de kant gezet om foto’s te maken. Was echt onvergetelijk.

 1. Dank je wel lieverd.

  Eh gave? Soms zijn beperkingen zegeningen, soms zijn zegeningen beperkingen.

  Ik denk altijd in beelden… niks mis mee
  Maar bij het zien van wat ook….. loopt acuut mijn hoofd over van toepasselijke teksten…. zolang ik mijn mond houd (en dat is pas een gave hihi) is er nog geen man overboord maar owee als ik een spraakwaterval niet kan bedaren….. dan… nou ja dat weet jij wel ;-)

  -x-♥

  1. Ja he? Jij was erbij toen ik ‘m maakte…..

   dank je wel lieffie, ik zit bij Jeans vanavond, mijn laatste van dit seizoen ;-(

   -x-♥

 2. Niet te evenaren door de mens, hé, zo’n schitterende kleuren. Wie zou dààr nu niet door betoverd worden? En ook al verwacht ik van jou zo stilaan niet anders meer, toch weer een heel knap verhaal… Je overtreft jezelf nog altijd! ;-)

  1. Dat vind ik inderdaad ook…… en het feit dat geen mens dit kan evenaren maakt het des te meer bijzonder.

   Dank je wel voor je complimenten !!

 3. Mooi Melody!
  Ik kijk ook altijd naar de lucht en het maakt niet uit welk weer het is.Vandaag niets gezien trouwens er hing hier een mistgordijn.De natuur heeft haar eiegen kleurenpalet,daar kan geen mens aan tippen.

  1. Dank je wel Dieneke.

   Hier wel zon gezien vandaag gelukkig….. en ja ik ben dan niet altijd blij met het weer maar wel elke keer weer blij dat geen mens daar invloed op kan uitoefenen.

Mag ik luisteren naar jouw ♫ ~ May I listen to your ♫