6 woorden ~ 1 beeld – Hond – 21 sept

zeswoordeninbeeld

Marion’s  ~ (sinds 21 februari 2013)  ~

6 woorden in 1 beeld

Thema 21-9 / 5-10 2016 :  Hond

140e bijdrage

Gestart op 16 april 2011 bij Joke

 

’s Mens beste vriend! Boffen met twee!

FranseKoningsPoedelNoahSchotseCollieBrego/div>

6x Akkoorden op ~ Chords on “6 woorden ~ 1 beeld – Hond – 21 sept

  • Ja hè?

   Noah (die zwarte krullenbol) is een heel kalm en rustig dier, na een paar weken hier werd hij stabiel en dat is nooit meer veranderd.

   Brego (Collie) was een zwaar getraumatiseerd angstig dier… en dat is al wel veel minder maar nog steeds niet helemaal weg…. enerzijds zijn verleden en anderzijds natuurlijk rasinvloeden….

   Daar gaan we voor…. we hebben nooit pups maar halen altijd dieren uit een asiel ergens in den lande

 1. Ik ben niet opgegroeid met huisdieren. Duiven die ten prooi vielen aan een kat, parkieten die “ontsnapten” uit het hok dat mijn stiefvader had geknutseld, daar hield het mee op. Ik kon wel goed overweg met de koeien en het paard van een oom bij het helpen op de boerderij. Mijn dochter haalt het in met katten en honden, of omgekeerd. Er zijn er al heel wat gekomen en gegaan…

  • Ik wel maar op een andere manier dan mijn kinderen ermee opgroeiden…. evengoed kan ik me een leven zonder huisdieren niet voorstellen…al doet het soms wel heel erg zeer als je afscheid moet nemen

   Hier dus ook de afgelopen 33 jaar

'Musiceer' naar ♥-elust! Ik kijk reikhalzend uit naar 't mogen 'beluisteren' van de 'akkoorden' die jij toevoegt aan mijn 'partituren' om ze compleet te maken!

Translate »
%d bloggers liken dit: