Beestenspul

3e Adoptie-Actie Emmen

Enige tijd geleden startte ik de 3e adoptie-actie voor DIERENPARK EMMEN.
Zie HIER.

Met behulp van Rineke, Saskia, Truus, Bastiaan, Wilma, Reismeermin, Corry, Cassie, Kakel en Joop & ik staat het bedrag nu op €.425,00. Dit bedrag komt overeen met 8 1/2 contracten. 29 mei as. volgende week woensdag dus, ga ik met Truus, Rene & Saskia naar het dierenpark om daar het geld te overhandigen en de contracten in ontvangst te nemen. Truus en Rene & Saskia kunnen hun contracten dan mee naar huis nemen, de overigen zal ik de contracten toesturen en met een beetje goede medewerking van Tante Post heeft iedereen zijn contract dus voor het eerste weekend van juni in huis.

De adoptie-contracten worden opgesteld namens de groepsnaam ‘Weblog-Ark’, zoals ook de vorige contracten zijn opgesteld. Met het verschil dat het deze keer de volgende dieren zal bevatten: Tijger, Olifant, Jachtluipaard, IJsbeer, Roofvogels, Eland, Gibbon, Nijlpaard en Leeuw.

Voor degene die goed oplet zal het opvallen dat ik 9 diersoorten benoem en dat er ‘maar’ geld is voor 8 1/2. Mocht er nog iemand onder jullie zijn die dat laatste bedrag ad €25,00 (geheel of deels) wil aanvullen dan is dat uiteraard van harte welkom! Mail mij dan alsjeblieft nog wel even op melodymusic62@gmail.com je adresgegevens zodat ik je het contract kan toesturen, tenzij je mee wilt gaan om de contracten te halen, laat me dan dan alsjeblieft ook zsm weten. Mocht dit niet gebeuren dan vul ik het zelf aan.

Mede namens mijn contactpersoon en het dierenpark in het algemeen bedank ik jullie zeer hartelijk voor de gulle gaven!

10 gedachten over “3e Adoptie-Actie Emmen

 1. Ik ben blij dat we zoveel geld hebben weten op te halen voor de mooiste dierentuin van Nederland.

  Mocht je het niet lukken om die laatste 25 euro rond te krijgen dan weet je mij te vinden he?

  1. Ik ook hoor! Heel erg blij, en mijn contactpersoon is dat ook!

   Ja hoor, ik weet je te vinden. Ik wacht nog even een paar dagen af en dan kom ik
   er bij je op terug…. ik heb nu 3 mensen die willen meehelpen dit laatste bedrag
   in te vullen dus ik meld me bij je zodra ik weet hoe het het beste kan doen.
   Het openstaande bedrag verdeel ik dan onder de mensen die willen helpen
   dat is het eerlijkst voor iedereen.

   Evengoed reuzelief dus superbedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge