Zwijmelen op Zaterdag ~ Blijf bij mij

Marja‘s
Zwijmelen op Zaterdag
~ 214
Gestart op 17 november 2012

In mijn Happy-Blogpost van gisteren vertelde ik over een megakanjer uit Jeans, wel één van mijn grootste favorieten van de laatste seizoenen!  Ik was met Daphne naar de voorstelling in Emmen geweest, het spiksplinternieuwe theater dat de naam “Atlas-theater” kreeg. Vernoemd naar de grote, en schitterende, vlinder, mede omdat het theater deel uitmaakt van Wildlands. En dat dat mijn meest favoriete plek in het noorden is hoef ik niet te onderstrepen toch?

Later vandaag stap ik in de auto en rij ik zo’n 20 minuten zuidwaarts en haal ik Corry op en daarna gaan we dan saampies naar Wildlands. We zullen hun gast zijn op de 1e dag van hun 3-daags kerst-evenement “Wild Nights”, waar we ons allebei al geruime tijd enorm op verheugen natuurlijk!

Straks dus weer in Emmen, waar ik donderdagavond ook al was. Mijn stad gevoelsmatig. Als het kon waren we al lang geleden daarheen verhuisd, zou het ooit mogelijk worden zal dat ook zeker gaan gebeuren, maar dat is nog toekomstmuziek. Eerst maar hedendaagse muziek, Jeans-muziek uiteraard, en nog zo veel meer uiteraard van mijn nr.1 Jeans-castlid van de laatste paar jaar. Dit nummer is een mooi lied en ondanks een zware keelontsteking deed mijn topper het helemaal geweldig! Mijn foon standby in de filmmodus uiteraard en dus kan ik het hier nu plaatsen….

20 thoughts on “Zwijmelen op Zaterdag ~ Blijf bij mij”

 1. Marja schreef:

  Heel mooie zwijmel. Ik wens jullie vandaag ook veel plezier.

  1. Melody schreef:

   Dat vind ik nou ook ;-) Dank je wel, komt vast helemaal goed.

 2. Regenboogvlinder schreef:

  Een prachtig nummer en erg goed gezongen. Dat die jongen niet doorbreekt?
  Mooie dagen gewenst Mel en veel plezier met Corry vandaag! XXX

  1. Melody schreef:

   Absoluut met je eens….. dat snap ik ook inderdaad niet hoor.!

   Dank je wel, komt vast goed, xxx jullie ook.

 3. Je hebt weer een mooie zwijmel uitgezocht. Fijne Feestdagen en een gezond 2017 toegewenst.

  1. Melody schreef:

   Dank jullie wel, wens jullie ook alle goeds toe.

 4. Corry schreef:

  Ga vanavond wel verder zwijmelen.

  1. Melody schreef:

   ;-) Daar ga ik wel vanuit, tot straks ! x

 5. dwarsbongel schreef:

  Oeps, bij “Stay with me” dacht ik hier aan: https://www.youtube.com/watch?v=EZmjCq-USqU
  Dat is toch wel andere koek! Evengoed, veel plezier en fijne dagen!

  1. Melody schreef:

   ;-) “oeps” zegt ie…. geen gekke gedachte, had zo maar gekund al weet je onderhand wel dat ik niet zo snel voor iets ‘rock-achtigs’ zou kiezen denk ik.

   Dank je wel hoor, komt wel goed.

   1. dwarsbongel schreef:

    Ach, Rod Stewart is bij mij gerubriceerd als “zwijmelrock”, maar dan misschien wel als rockenjager… ;)

    1. Melody schreef:

     haha ja…. als ik voor RS kies dan kies ik iets van zijn crooner-activiteiten….

     en ja ach…. hij is de enige man niet die die titel verdiend heeft gekregen toch

 6. rietepietz schreef:

  Een keelontsteking, telefoonopname én een laptop met slecht geluid doet dit mooie nummer geen recht natuurlijk maar jij “hoort”het vast zoals je het in het theater hoorde;-)

  1. Melody schreef:

   grinnikkk alle goede dingen komen in 3 of zoiets? ;-)

   Ik hoor het inderdaad anders….. komt ook van een andere plek af hè? Meer uit mijn ♥ dan uit de luidsprekers van mijn laptop of foon

 7. ria schreef:

  Ik hoop dat jullie een geweldige dag hebben gehad vandaag,
  Wens je een fijne kerst
  Liefs

  1. Melody schreef:

   Dank je wel hoor, lief van je. Het was top, we hebben ontzettend genoten.

   Dank je wel, jij hetzelfde ook van harte gewenst.

   Liefs terug

 8. Cellie Citroen schreef:

  Wat heb je dan vaste handen; het beeld beweegt nauwelijks. Goed hoor.
  Wens je fijne Kerstdagen.

  1. Melody schreef:

   ;-) Mijn elleboog op de leuning van de stoel, scheelt een hoop ;-) Dank je wel hoor, jij ook dat wat jij jezelf het leifste wenst.

 9. ariadnesdraad schreef:

  Mooie momentopname !

  1. Melody schreef:

   Dank je wel, ben er zelf ook blij mee dat het gelukt is ;-)

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: