ZoZ ~ 200 – 10 sept

Marja‘s

Zwijmelen op Zaterdag

~ 200 ~

Gestart op 17 november 2012

Dat een bloguitdaging succesvol kan zijn is wel bekend zo her en der… Voor hen die daar nog aan twijfelen is het nu over, uit en voorbij want welk bewijs is beter dan deze? Marja startte 17 november 2012 de bloguitdaging die de naam “Zwijmelen op Zaterdag” mee kreeg en vandaag vieren we de 200e editie!! Hoe fantastisch is dat?! Lieve Marja, van harte gefeliciteerd met dit prachtig jubileum!! Daat er nog maar vele edities mogen volgen, wens ik je natuurlijk van harte toe, en ach ik denk zo maar dat iedereen dat volkomen met me eens zal zijn glimlach 

marja

2016… september….. over 20 nachtjes is het zover….dan start Jeans-26…
Weliswaar niet op de exacte datum maar wel qua seizoen is het dan 20 jaar geleden dat ik kennismaakte met dit fenomeen. Ik had iemand om een gunst gevraagd en die werd mij verleend als ik onder één voorwaarde wilde voldoen… hem vergezellen naar een voorstelling van Jeans dus. Vanaf het 1e moment ‘hooked, lined and sinker’ zoals de Engelstaligen dat zo mooi kunnen zeggen. Ook het seizoen waar ik natuurlijk Karel leerde kennen. Hij en ik waren al bezig iets leuks te plannen om ‘ons’ jubileum te vieren, helaas mocht dat niet zo zijn.

Elke Jeans-show kent steevast een begintune en een eindtune. Dat eerste seizoen was één van mijn lievelingsnummers uit de jaren 70 de eindtune. Ik kan dus geen enkel nummer bedenken dat meer van toepassing is bij deze specifieke blogpost dan het nummer dat ik hieronder plaats, in de originele versie dat dan weer wel want de Jeans-versie is er helaas niet op beeldmateriaal. Niet dat dat voor mij hoeft, het staat nog volledig op mijn netvlies maar wat zou ik graag jullie dat laten zien en dat gaat tot mijn spijt dus niet.

24 thoughts on “ZoZ ~ 200 – 10 sept”

 1. Marja schreef:

  Heerlijk nummer. Dank voor je lieve woorden en felicitatie.
  Ik wens je een verrukkelijk theaterseizoen.

  1. Melody schreef:

   Ja toch!

   Alsjeblieft,graag gedaan ;-)

   Dank je wel, gaat vast goed komen.

 2. Hartelijkehothulk schreef:

  Overheerlijke super zwijmel !!!

  1. Melody schreef:

   Helemaal waar ;-)

 3. Elisabeth schreef:

  Wat een heerlijk nummer weer .Het word dus weer eindeloos genieten voor je nu het nieuwe Jeans seizoen straks weer begint en ik wens je veel plezier natuurlijk .
  Fijn weekend,liefs Elisabeth

  1. Melody schreef:

   Ja hè?!

   Dat is wel de bedoeling ;-) Dank je wel hoor, komt helemaal goed.

   Dank je wel, jij ook, liefs terug

 4. Trees schreef:

  Een heerlijk nummer van deze 3 dames!
  Ik vond ze geweldig.
  Je bent lekker aan het aftellen naar Jeans, fijn voor je, hoop dat je weer onwijs gaat genieten dit seizoen. En uitstapjes tussendoor naar iets anders in het theater ga je ook doen heb ik gehoord.. ;-) Superleuk! Tot snel! XXX

  1. Melody schreef:

   Ja hè?! Zoveel zo ontzettend fijne herinneringen aan!

   Klopt hoor, nog 19 nachtjes

   glimlach jaaaaaaaa is dat leuk of is dat leuk?! Tot gauw lieverd xxx

 5. ria schreef:

  Dit is een prachtige zwijmel. Heerlijk om naar te luisteren
  Liefs

 6. Melody schreef:

  Dat vind ik nou ook ;-)

  Liefs terug

 7. Zij van schreef:

  De drie graadjes, wat ontzettend leuk om dat weer eens te horen… Hoe… Haaaa… Haaaa, Hoeoeoeoe …

  1. Melody schreef:

   haha zo noemde ik ze toentertijd ook inderdaad, geen idee hoe ik er bij kwam maar ik vind het dan wel weer leuk om dat woord van iemand terug te horen die het niet van mij heeft.

 8. Cellie Citroen schreef:

  Blijft een lekker nummer en uitstekend zwijmelmateriaal.

  1. Melody schreef:

   Dat vind ik nou ook

 9. Dwarsbongel schreef:

  Niet echt mijn genre, maar is toch wel blijven hangen!

  1. Melody schreef:

   Weet je dat dat mij niet verbaast? ;-) beiden niet…. bedoel ik.

 10. Ariadnesdraad schreef:

  Een feestelijk zwijmeltje !

  1. Melody schreef:

   Ja absoluut

 11. Frederique schreef:

  Heerlijk nummer, Melody. Genoten.
  Wat ook weer genieten wordt is Jeans natuurlijk. Op de eerste, waar anders.
  Ik wens je heel veel Jeans plezier.

  Liefs en een knuffel, Frederique

  1. Melody schreef:

   Ja hè? Vind ik ook hoor. Fijn dat ik jou ermee plezierde.

   Daar hoop ik wel op ja ;-) ja ook dat klopt, althans voor zover ik nu kaartjes binnen heb wel.
   Dank je wel.

   knuffel terug -x-♥

 12. Frederique schreef:

  Eerste rij…..

  1. Melody schreef:

   ;-) dat begreep ik wel hoor

 13. Natasja schreef:

  Echt… niet te geloven hoe trouw ‘onze’ Marja hierin is. Ze heeft volgens mij geen week overgeslagen!

  1. Melody schreef:

   ;-) Dat klopt wel als verbaast het me dan niets.

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: