Zondag

zondagsrijders

Vanochtend werd ik ruim 1,5 uur later dan gepland wakker. Ik zou om 10.00 bij Niels zijn om samen met hem naar een paar rommelmarkten te gaan. Zowel Joop als Anita hadden vroege dienst en dan kan zoiets mooi en zijn we ook meestal al weer thuis voordat onze (v)echtgenoten thuis zijn. Vandaag liep dat dus anders. Kennelijk had mijn gsm vannacht niet het stroom opgepakt ondanks dat hij wel aan de lader hing, en is dus uitgegaan ergens waardoor dus ook mijn wekker niet afging… Normaal slaap ik weinig tot niet en roep ik vaak om Klaas Vaak en slaat hij mij over maar vannacht riep ik hem niet en toen kwam hij toch. En zo stapten Niels en ik rond 12 uur weer de auto in om richting de stad Groningen te rijden alwaar niet alleen de 4=mijl van Groningen verlopen zou worden maar ook een stadjersmarkt werd georganiseerd.

Na daar alles bekeken te hebben dronken we een bakkie en stapten we weer de auto in op weg naar een andere rommelmarkt, deze keer in Westerbroek. Eenmaal daar aangekomen zag ik over het veld heen een mooie lucht en kon ik dat gelukkig met mijn gsm vastleggen. Binnen scoorde Niels een prachtige stoel voor superweinig geld en ik voor eveneens een heel laag bedrag een mooie (retro-) staande asbak voor Joop zodat de honden voortaan geen kans meer krijgen zijn asbak op de grond te laten stuiteren waarbij de sigarenstompjes door de woonkamer vliegen. Het was ook wel weer even fijn te ontdekken dat mijn, toch wel kleine, auto aan de binnenkant veel ruimte heeft, het vervoer van de stoel was dus geen enkel probleem.

Eenmaal weer thuis dronken Joop en ik een bakkie en trokken we onze jassen weer aan en stapten we op de fiets. Er stond wel een straffe wind maar ja, he… voor mij geen probleem meer nu, dus ook geen reden om het niet te doen. Ohja, ik had op de rommelmarkt nog iets anders heel moois gescoord voor erg weinig geld en degene die ik vervolgens een foto stuurde had via mij de aankoop gedaan. Zo handig een gsm met camera en (gratis) mogelijkheid om anderen een berichtje te sturen. Dat heb ik in een tas aan mijn fietsstuur gehangen en tijdens we fietsen zijn we daar even langsgewipt om het af te geven.

Nu is het bijna avond en de zondag is op een aangename wijze verlopen, echt fijn! Zo meteen de maag maar zien te vullen met wat de pot schaft en dan een avondje op de bank voor de buis met 4-voeters, ook niks mis mee toch?!

Iedereen een hele fijne avond gewenst!

12 thoughts on “Zondag”

 1. corryjohancorryr schreef:

  Mooi dat je lekker lang hebt geslapen. Dat doet de mens (Koba) goed. Goed geslaagde dag gehad. Mooi!!!

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Ja aan de ene kant natuurlijk wel….. jammer alleen dat het nou net op een dag moest gebeuren waarop ik een afspraak had en dus veel te laat aankwam….

   ja dat dan weer wel ;-)

   Dank je wel.

 2. Hanny schreef:

  En je kon het allemaal doen met behoorlijk goed weer, terwijl er zuidelijker behoorlijk wat wateroverlast was.
  Leuk dat je zo goed gescoord hebt.

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   De wind was guur….dat merkten we iedere keer als we uit de auto stapten…. maar verder was het prachtig. We hebben zelfs nog een tijd in de zon gereden… en totaal geen drup regen gehad ook.

   Ja he? Ben ik ook erg blij mee, Joop is blij, Niels ook en de dame voor wie ik iets kon scoren ook.

 3. rietepietz schreef:

  Nou een keer een goede nachtrust zal welkom geweest zijn denk ik, is eigenlijk wel een felicitatie waard.
  Maar eh…. hoe kán het nou dat jij aardig fietsweer had … hier heeft het de héle dag geplensd van de regen , alleen met een waterfiets was het misschien nog te doen;-)

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Haha ja nou echt wel….. hihi ja eigenlijk wel he?

   Tja ehhhh weet ik niet, heb ik niet in de hang (gelukkig). We hadden hier prachtig weer, droog en zonnig….. behalve dan dat de wind het guur maakte. Voor mij met de ‘nwe’ fiets is de wind geen obstakel meer.

   Ja ik hoorde het zopas in het nieuws…..zelfs dierenpark Amersfoort sloot de deuren vandaag…

 4. Mirjam Kakelbont schreef:

  Wat een superdag! Weet dat het hier de hele dag katten en honden heeft geregend. Dan prijs je je nóg rijker :D

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Ja nou inderdaad ;-)

   Ja dat hoorde ik later in het nieuws inderdaad

   -x-♥

 5. Frederique schreef:

  Het heeft de hele dag gehoosd. Het is geen moment droog geweest. Fijn dat jullie nog droog weer hadden. Lekker opgeruimd vandaag. Dat is weer het voordeel van zo’n dag. Je zit de hele dag binnen. Kun je net zo goed iets gaan doen.

  Liefs Frederique

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Ja dat hoorde ik in het nieuws…. moest aan jou denken inderdaad….

   Hier geen druppel gezien gelukkig…. al was de wind wel echt herfstig, ik heb ook van het weer vandaag genoten.

   Ja absoluut, stilzitten is ook niet een favo bezigheid van mij, integendeel zelfs.

   -x-♥

 6. platoonline schreef:

  Een heel fijn dagje. En Groningen… nou qua stad ken’t minder, zeggen ze daar, geloof ik. En inderdaad, ik moet er nodig eens naar toe. De vorige keer dat ik onder d’marthinitoorn zat was het 35 graden. Ik had alleen maar oog voor koele drankjes toen. Deze keer maar eens in de lente dan.

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Ja absoluut!

   Klopt ook hoor….. en ja er is veel leuks te zien daar, zelfs voor een Groningse zoals ik dus helemaal voor een niet-Groninger zoals jij.

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: