Weblogmeeting

Ik ben weer bezig met het uitzoeken van info om een weblogmeeting te organiseren en na enig zoekwerk kom ik op het volgende voorstel:

 

Wanneer?
Zaterdag 30 juni

Wat?
a) Bezoek Avifauna in Alphen aan de Rijn, deels met een gids.
b) Rondvaart door het Groene hart

Kortom… wat ik nodig heb en jou als mijn gezelschap *glimlach*
Dus…pak je agenda, zet een grote kruis op die 26e mei en zet in een reactie hieronder dat je graag van de partij bent, bij voldoende animo ga ik dan eea regelen en reserveren.

 

28 gedachten over “Weblogmeeting

 1. Ziet er leuk uit. Helaas kan ik 30 juni niet, maar met mij een afspraak maken is toch heel lastig zoals je inmiddels weet. Ik hoop dat er veel animo voor is, wordt vast weer erg gezellig.

 2. Ik hoop dat het storm loopt want het is altijd een leuk dagje daar. Helaas, ik zal ontbreken dat weet al blijf ik wel zoeken naar mogelijkheden om maar 4 maanden is sowieso te lang om nu al te kunnen overzien hoe we er dan voor staan.

  • Haha nou liever niet maar ik snap je wel, dus dank je wel. In die zin hoop ik het natuurlijk ook.

   Ook dat had ik al bedacht hoor, maar wie weet… als t zover is zien we wel weer toch.

 3. Nou, mijn antwoord weet je al (-: Bovendien woon ik ín het Groene Hart en een boot waar ik niet van af kan wanneer ik dat wil, is niet iets voor mij. Maar ik hoop dat het storm gaat lopen met deze weblogmeeting! Ik geef ruiterlijk toe: het lijkt me leuk bloggers irl te ontmoeten.
  Dikke kus ♥ ♥ ♥

 4. Hallo Melody, wat een leuk idee. Ik moet echter een en ander nog uitzoeken eer ik definitief kan bevestigen. Heb er zeker zin in! 30 juni is mijn eerste vakantiedag!!!
  Je hoort er later meer over.

   • Even gekeken op de kaart. Volgens de kaart is het 2 uur en 3 minuten rijden van hier. Dat lijkt me haalbaar op een zaterdag. Zo kom ik nog eens ergens.😁

    • Is het dichterbij voor jou dan voor mij …. vorig jaar was dat anders ;-)

     Ik zet je naam erbij hoor…. kom je alleen of neem je iemand mee? Je lief misschien al dan niet ook die bjoetie die jij je dochter noemt ;-)

 5. Ik weet inmiddels dat ik 30 juni er niet bij kan zijn. Uitgerekend die dag ga ik een weekje op vakantie naar Doorn, de z.g. Vaartweek. Georganiseerd door de diaconieën van de kerken langs de Drentse Hoofdvaart tussen Meppel en Assen. Helaas….

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫