Weblog-Meeting 30 juni

7 maart nodigde ik jullie HIER uit voor een weblogmeeting op 30 juni in Alphen aan de Rijn. Enkelen gaven zich hiervoor al op, daar ben ik uiteraard blij mee. In mijn ervaringen waren het altijd erg leuke dagen dus ik hoop op nog meer aanmeldingen.

Ik heb nieuws met betrekking tot deze weblogmeeting…

De Jumbo namelijk, heeft een spaaractie gestart die eerrruuggggg goed uit komt voor de 30e juni…


(klik op afbeelding voor groter formaat)

Met het doen van boodschappen bij deze grootgrutter kun je sparen voor fikse korting op het entreekaartje. Dat kan dus behoorlijk schelen omdat je met onderstaande muntjes kunt stapelen tot max 25 euro.
Ik reis nooit met het OV dus ben niet op de hoogte van eventuele aanbiedingen op dit moment maar mocht iemand van jullie dat wel weten laat het me dan aub weten zodat ik het aan dit bericht kan toevoegen.
Daphne & Bastiaan, Herman & Daniëlle,  en ik rijden uiteraard met onze auto’s. Wel zo handig want dan kan Daniëlle ook mee omdat we dan haar rolstoel makkelijker kunnen vervoeren.
Voor ons is het een lange rit dus hoop ik nu alvast op GEEN oponthoud onderweg want ik wil de dag graag vroeg starten zodat we alle tijd hebben om zowel het prachtige park te kunnen bewonderen als ook de rondvaartboot door het Groene Hart niet hoeven over te slaan.

Ik verheug me er al enorm op jullie (weer) te mogen ontmoeten en kijk er naar uit ook anderen nog te mogen verwelkomen in de lijst van aanmeldigingen glimlach, des te meer zielen des te meer vreugd toch?!

8 thoughts on “Weblog-Meeting 30 juni”

 1. rietepietz schreef:

  Ja helaas helaas, het zit er niet in! Maar het wordt vast een geweldige dag.

  1. Melody schreef:

   Ik weet het en het spijt me meer dan in ik woorden kan gieten.

   Dat hoop ik met je mee uiteraard.

 2. De Gans (Marije) schreef:

  Jammer dat wij er niet bij kunnen zijn. Gelukkig hebben we nog de prachtherinneringen aan vorig jaar ♥x♥x♥ Ik hoop dat jullie allemaal genieten samen! xxx

  1. Melody schreef:

   ;-) Hoop doet leven schat.

   Ja die neemt niemand ons af ;-)

   x♥x♥x♥ dat zal wel toch

 3. minoesjka2 schreef:

  De kans zit er in dat ik dan met mijn zus op vakantie ben. Ben ik gewoon thuis, wil ik zeker mee, zodra ik het weet laat ik het je weten.

  1. Melody schreef:

   Super meis, wat het ook wordt, ik ben dan blij voor je dat je iets leuks doet.

 4. fietszwerver schreef:

  de kans dat ik kom = groter dan vorig jaar

  1. Melody schreef:

   vorig jaar 0 kans… dit jaar 100 ;-)

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: