We zijn er bijna, maar nog niet….

Eigenlijk wilde ik beginnen met een afbeelding van een halve slinger maar die kon ik niet vinden ;-)

Na vele, vele, vele uren inmiddels gespendeerd te hebben aan de herstelwerkzaamheden aan mijn blog kan ik nu eindelijk zeggen dat ik over de helft ben. ik ben inmiddels op pagina 84 … van de 164…. Van de 1474 berichten heb ik er 751 al hersteld. Het aantal afbeeldingen dat ik inmiddels heb terug geplaatst kan ik niet benoemen, als je bedenkt dat ik hoogstzelden een post publiceer zonder een afbeelding… laat staan die posten die gevuld waren met een meervoud van 1 … Dit is er dus ook de oorzaak van dat ik wat ‘laks’ ben in het jullie bezoeken, neem me dat aub niet kwalijk. Ik wil graag eerst mijn log weer helemaal klaar hebben.
Wat een monnikenwerk zeg. Heb me meermalen afgevraagd waarom ik door zou gaan omdat ik (hoogstwaarschijnlijk) toch de enig ben die af en toe in de archieven duikt, en ik doe het al zeer zelden. Maar ja…. dan komt dat duiveltje in mij omhoog dat op valse toon piept: “kan jij lekker toch niet hebben, lekker puh, de wetenschap dat er zoveel fout is aan je blog gaat je toch lekker uit je slaap houden….” dus ga ik maar weer door. Zo jammer dat Joop er geen verstand van heeft, dan had hij mij mooi kunnen helpen maar helaas…. hij grinnikt er ook bij als ik hem voorstel het hem uit te leggen, ‘daar ben ik te dom voor’ …. ja tuurlijk ;-)

Inmiddels ben ik al weer bijna van de morfine af en kan ik zelf naar de fysiotherapeute ipv dat zij hier komt. Hetzelfde geldt voor mijn (v)echtgenoot, ook hij kan nu zelfstandig naar de fysiotherapeut ipv dat hij hierheen moet komen. Ik kan zelf al weer redelijk veel doen, hoef niet meer Anita in te schakelen. De jeugd moet uiteraard nog steeds wel een tandje bijzetten. Ook Joop kan weer wat makkelijker uit de voeten, koffie zetten en stofzuigen bijv. doet hij al weer.

Kortom….we zijn blijer dan de afgelopen weken en op weg om nog blijer te worden. Als het blijft gaan zoals het gaat hoef ik mijn uitje van as. maandag in ieder geval niet af te zeggen. Dat ik dáár enorm aan toe ben zullen jullie vast wel begrijpen.

8 thoughts on “We zijn er bijna, maar nog niet….”

 1. Kakel schreef:

  Goed nieuws :-) Daar kan ik niet genoeg van krijgen!
  Tuurlijk wil jij je blog piekfijn in orde hebben, ik kijk daar echt niet van op >3 En mocht je je vervelen, dan bedenk ik wel iets leuks voor je, haha.
  Dikke pakkerd en recht zo die gaat xxx

  1. Melody schreef:

   ;-) Ik weet het al schatje …. updates installeren….. heb t al gezien ;-) ga ik straks doen hoor.

   -x-x-x-♥

 2. Ferrara schreef:

  Kop d’r veur en ait vedan? Het begint toch voorzichtig op juichen te lijken.

  1. Melody schreef:

   Ja wel he :-) we gaan er gewoon voor :-)

 3. Frederique schreef:

  Fijn om te lezen dat alles weer een beetje werkt daar. Pffff……. wat een opluchting. Je blog is ook een beetje je kindje, hè? Ik begrijp wel dat alles in orde moet zijn, maar wat een werk!
  Sterkte met alles en de groetjes aan iedereen. Ook aan Tuffer en Buffer.

  Liefs Frederique

  1. Melody schreef:

   Ja wel he .. Ja absoluut, het is 1 vd weinig dingen waarbij ik mijn hoofd echt leeg kan maken… En dat is zo belangrijk
   Dank je wel lieverd, Tuffer en Buffer zullen zich binnenkort wel weer eens melden, ik heb ze al aangesproken op hun luiheid :-)

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: