Vonnies Happy Challenge *19*

happyvanvonnie

Vonnie‘s Happy Challenge – 19 – Gestart op 15 januari 2016

Deze week werd ik “Happy” op dinsdag enerzijds door een heel leuk uitje dat ik HIER beschreef en de 3, alle goede dingen komen in 3 toch?, bijzondere ontmoetingen die ik dinsdag had. En anderzijds door een heel leuk en heel lief kaartje dat de postbode mij bracht….

happy19

6 thoughts on “Vonnies Happy Challenge *19*”

 1. Vonnieb schreef:

  Fijn dat het uitje geslaagd was :-D

  Wat een lief kaartje ;) #knipoog hahaha
  Wat fijn dat je daar Happy van werd, dat is waarschijnlijk ook de bedoeling van diegene die je het kaartje stuurde…
  Bedankt voor je bijdrage en ik wens je een fijne dag en een fijn weekend toe.
  Liefsssssssssssssssssssssssssss -X-

  1. Melody schreef:

   Zeker weten!

   Ja hè? Vind ik ook! Aan diegene der bedoelingen twijfel ik nooit, ik weet dat het met de allerbeste bedoelingen gestuurd is en daar ben ik heel dankbaar voor, er zijn maar weinig mensen zoals die persoon! Als er meer van waren zag de wereld er een stuk leuker uit!

   Dank je wel, graag gedaan, wens het jullie ook toe hoor.

   -x-♥

 2. Rietepietz schreef:

  Een kaartje krijgen is altijd leuk, en het blijft leuker dan een digitale boodschap als er zoiets op de deurmat ligt.

  1. Melody schreef:

   Helemaal met u eens lieve dame!!

 3. Minoesjka schreef:

  Ja, dat zijn dingen die een mens altijd goed doen, maar zeker in moeilijke periodes doet dit goed.

  1. Melody schreef:

   jij snapt mij ;-)
   xxx

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: