Vonnies Happy Challenge *13*

Vonnies Happy Challenge *13*

vonniehappyVonnie’s

Happy Challenge – 13 –

Gestart op 15 januari 2016

 

caesar-artis-150415Op de kop precies 51 weken na 15 april 2015 stap ik straks weer de auto in en vertrek richting Amsterdam. Daphne en ik willen Artis onveilig gaan maken vandaag.

Deze foto van Caesar maakte ik dus precies 51 weken geleden toen ik er met Anita was.
Eens kijken of het me vandaag weer lukt om net zo’n mooie, of nog mooiere, serie van hem te maken als dat ik toen deed!

Kortom…. een dag in een dierentuin, de 2e helft van die 2 dingen die bij mij op de 1e plaats staan als het gaat om dingen waar ik heel happy van worden kan. Het weer stoort me nooit gelukkig en in opperbeste gezelschap morgen, heb ik niets te klagen !

Verslag en foto’s volgen uiteraard later vandaag.

2 gedachten over “Vonnies Happy Challenge *13*

    1. Absoluut…en een lol dat we hadden!

      Enkele jaren geleden zou ik ook nooit voor Artis gekozen hebben maarrrr… ze zijn heel hard bezig met verbeteringen… en dat doet me goed, het wordt telkens mooier, dus de moeite meer en meer waard.

      Jah dat klopt wel, het is de enige plek (naast in het theater bij Jeans) waar ik volledig kan ontspannen en tot rust kan komen.

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: